Libnet.ro
UNICEF

17:30

Cod galben de vant pentru zonele de munte din sase judete ale tarii

Adevărul Adevărul,
Cod galben de vant pentru zonele de munte din sase judete ale tarii

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, luni dimineata, doua avertizari cod galben de vant pentru zonele montane din sase judete ale tarii. continuă pe Adevărul

Cod galben de vant in zonele de munte din sapte judete ale tarii

Meteorologii au emis trei atentionari cod galben de intensificari ale vantului pentru mai multe zone ale Romaniei, valabile pana duminica la ora 20. 00, conform ANM.

Cod galben de vant puternic. Vezi prognoza meteo

Vineri, intre orele 07:00 si 11:00, in judetul Tulcea, se vor semnala intensificari de vant cu viteze ce vor depasi la rafala 55 km/h. Astazi, desi valorile termice vor continua sa scada usor, ele se vor.

Avertizare de la meteorologi. Cod Galben de vant puternic in mai multe zone ale tarii

Meteorologii au emis luni dimineata un cod galben de vant valabil pentru mai multe zone ale tarii. intre orele : 09:20 si 15:00in zona : zona montana inalta aferenta judetelor Maramures si Bistrita.

Ministerul Economiei a stabilit cati angajati vor fi necesari pentru operatorii economici din industria de aparare

Ministerul Economiei, Comertului si Relatiilor cu Mediul de Afaceri MECRMA) reglementeaza la 1. 368 numarul mediu maxim de personal pe anul 2016, pentru operatorii economici din industria de aparare care desfasoara activitati conform art. 10 din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 95/2002 privind industria de aparare, potrivit unui proiect postat pe site-ul institutiei, potrivit Agerpres.

Rusii creeaza un robot umanoid pentru misiunile periculoase din spatiu

Mai degraba decat sa riste vietile astronautilor, oamenii de stiinta ai guvernului rus lucreaza la roboti umanoizi. Acestia ar fi capabili sa indeplineasca misiuni complexe in afara Statiei Spatiale Internationale, in timp ce astronautii i-ar controla, in deplina siguranta, din interior. Fundatia Rusa pentru Cercetari de Proiecte Avansate, care e, practic, mana dreapta in cercetare [].

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )