Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cod galben de vreme rea in vestul judetului: vijelii, ploi si grindina la Lehliu

Adevărul Adevărul,
Cod galben de vreme rea in vestul judetului: vijelii, ploi si grindina la Lehliu

In timp ce caldura extrema face aerul irespirabil, in unele zone din Baragan s-au anuntat furtuni violente. Miercuri, pana la ora 12. 00, vestul judetului Calarasi se afla sub cod galben de vreme rea. continuă pe Adevărul

Cod galben de furtuna in mai multe judete din tara

Ntre orele : 15:10 si 16:30 In zona : - local in vestul judetului Harghita, mai ales in zona localitatilor: Atid, Avramesti, Secuieni, Cristuru Secuiesc, Darjiu - local in .

Cod portocaliu de canicula pentru vestul si sudul tarii. Restul regiunilor, sub Cod galben de canicula

Zece judete din sudul si din vestul tarii se afla, miercuri, sub Cod portocaliu de canicula, in timp ce restul tarii, inclusiv Capitala, se afla sub Cod galben de canicula.

Cod portocaliu de canicula in trei judete din vest, cod galben in restul tarii

Administratia Nationala de Meteorologie a emis marti un cod portocaliu de canicula in trei judete din vestul tarii, restul tarii urmand sa fie marti si miercuri sub cod galben.

Romania, doborata de CANICULA. Cod PORTOCALIU in zece judete si cod GALBEN in restul tarii

Judetele Satu Mare, Bihor, Arad, Timis, Caras Severin, Mehedinti, Dolj, Olt, Teleorman si Giurgiu se afla, miercuri, sub avertizare de cod portocaliu de canicula, iar restul tarii se afla sub cod galben.

Cod portocaliu de canicula in trei judete, cod galben in restul tarii

Judetele Arad, Bihor si Satu Mare sunt marti sub atentionare cod portocaliu de canicula, temperaturile urmand sa ajunga la 38 de grade, iar pentru restul tarii, inclusiv Capitala, unde vor fi temperaturi de peste 35 de grade si disconfort termic accentuat, a fost emisa o avertizare cod galben.

Canicula in Romania. Cod portocaliu si Cod galben de temperaturi ridicate

Trei judete din vestul se afla, luni si marti, sub Cod portocaliu de canicula, in timp ce Capitala si alte 23 de judete se afla luni sub Cod galben. Specialistii precizeaza ca marti avertizarea de Cod galben de canicula se va extinde si la celelalte judete din tara.

Canicula in Romania. Au fost emise noi avertizari de Cod portocaliu si Cod galben de canicula

Canicula in Romania. Judetele Arad Bihor si Satu Mare se afla, pana miercuri, sub Cod portocaliu de canicula. De asemenea, specialistii au emis si avertizari de Cod galben de canicula care va cuprinde, pana miercuri, toata tara. in unele zone temperaturile vor urca pana la 38 de grade Celsius, iar indicele de temperatura-umezeala va depasi pragul critic de 80 de unitati.

ANM: Cod portocaliu de canicula in trei judete si cod galben in alte 23

Canicula pare ca nu mai vrea sa paraseasca Romania. Meteorologii au prelungit pana miercuri codul portocaliu din judetele Arad, Bihor si Satu Mare. De astazi, alte 23 de judete si Capitala se afla sub cod.

ANM: Cod portocaliu de canicula in trei judete si cod galben in alte 23 si in Capitala (VIDEO)

Canicula pare ca nu mai vrea sa paraseasca Romania. Meteorologii au prelungit pana miercuri codul portocaliu din judetele Arad, Bihor si Satu Mare. De astazi, alte 23 de judete si Capitala se afla sub cod.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )