Libnet.ro
UNICEF

20:00

Cod portocaliu de canicula joi si vineri

Adevărul Adevărul,
Cod portocaliu de canicula joi si vineri

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta din judetul Caras-Severin s-a intrunit astazi, in sedinta extraordinara. continuă pe Adevărul

Codul isi schimba culoarea: cod portocaliu de canicula in Banat, joi si vineri

Codul galben a intrat in tara prin judetele de la granita de vest, iar acum s-a mutat in centrul Romaniei. Judetele din vest n-au scapat de caldura, chiar din contra: dupa doua zile de cod galben, joi si vineri va fi cod portocaliu.

Avertizare meteo: Cod portocaliu de canicula in vestul tarii

Meteorologii au emis o avertizare cod portocaliu de canicula pentru sase judete din vestul tarii, precum si o avertizare cod galben pentru mai multe judete din Transilvania, Oltenia si jumatatea vestica a Munteniei, inclusiv Municipiul Bucuresti, pentru intervalul 8-9 august.

Cod Portocaliu de CANICULA. Temperaturile vor atinge 40 de grade Celsius. Cum va puteti apara de caldura sufocanta

Meteorologii au emis Cod Portocaliu de canicula pentru vestul tarii. Avertizarea este valabila joi si vineri, in judetele Satu Mare, Bihor, Arad, Timis, Caras Severin si Mehedinti. in aceste zone, canicula.

Cod portocaliu de canicula: ce judete sunt afectate

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare cod portocaliu si una cod galben de canicula valabila joi si vineri pentru mai multe judete din tara. Sunt anuntate temperaturi de pana la 40 de grade si disconfort termic, scrie Jurnalul.

ANM: Cod portocaliu de canicula in sase judete din vestul tarii

Meteorologii au emis, miercuri, o avertizare cod galben de canicula valabila joi, 8 august, si vineri, 9 august, pentru sase judete din vestul tarii. Astfel, in perioada mentionata, in judetele Satu.

Noi avertizari meteorologice de canicula. Cod portocaliu in vestul tarii

Meteorologii au emis o avertizare cod portocaliu de canicula pentru 6 judete din vestul tarii, precum si o avertizare cod galben pentru mai multe judete din Transilvania, Oltenia si jumatatea vestica a Munteniei, inclusiv Municipiul Bucuresti, pentru intervalul 8-9 august.

Cod portocaliu de canicula in cateva judete din tara, joi si vineri. Temperaturile pot ajunge la 40 de grade Celsius

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis miercuri o avertizare de cod portocaliu de canicula, valabil in intervalul 8-9 august. Totodata, ANM a emis si o avertizare de cod galben, valabila in perioada mentionata.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )