Libnet.ro
UNICEF

01:05

COD portocaliu de CANICULA, valabil luni si marti. Care sunt judetele afectate

România Liberă România Liberă,
COD portocaliu de CANICULA, valabil luni si marti. Care sunt judetele afectate

Meteorologii au emis un cod galben de canicula, valabil pentru luni si marti, pentru toate regiunile tarii si un cod portocaliu valabil pentru zece judete din tara. continuă pe România Liberă

Cod portocaliu de canicula in 10 judete din vest si nord-est si cod galben in restul tarii

Meteorologii au emis cod portocaliu de canicula, luni si marti, pentru zece judete din partea de vest si cea de nord-est a tarii, in timp ce restul tarii se va afla sub cod galben.

Cod portocaliu de canicula

Zece judete din partea de vest si cea de nord-est a tarii vor fi sub cod portocaliu de canicula, luni si marti, in timp ce restul tarii va fi sub cod galben, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie ANM).

Cod portocaliu de canicula la inceput de toamna

Suntem in plina atentionare cod galben de canicula si meteorologii au emis deja una in plus. Vorbim de cod portocaliu de canicula in urmatoarea perioada. Astfel, conform ANM, luni, 31 august si mar.

Cod portocaliu si galben de canicula, luni si marti, in toata tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis duminica o avertizare meteo de canicula pentru zilele de luni si marti, ce vizeaza intreaga tara. Astfel, zece judete din partea de vest si cea de nord-est a tarii vor fi sub cod portocaliu de canicula, in timp ce restul tarii va fi sub cod galben.

DOCUMENT. Care sunt si cum explica liderul sindical Gabriel Tudorache cele 14 revendicari ale controlorilor de trafic aerian. Vezi care sunt cele doua momente critice care au dus la capusarea institutiei

Liderul sindical Gabriel Tudorache a explicat pentru Hotnews care sunt cele 14 revendicari ale sindicalistilor de la Administratia Romana a Serviciilor de Trafic Aerian ROMATSA) si de ce rezolvarea acestora este importanta pentru asigurarea in bune a conditii a traficului aerian din Romania. Sindicalistul sustine ca schimbarea conducerii ROMATSA in ianuarie 2014, dupa accidentul din Apuseni, si aprobarea unei organigrame in mod ilegal de catre consiliul de administratie al regiei au dus la capusarea companiei de catre clientela politica. Tudorache a declarat, luni, pentru Hotnews ca s-a ajuns la un acord cu patronatul pentru toate cele 14 revendicari, insa sindincalistii nu vor semna acordul de incetare a grevei pana cand nu se vor gasi solutiile legale pentru surplusul de personal creat dupa revenirea la vechea organigrama. Vezi in articol care au fost cele doua momente critice de la ROMATSA.

Avertizare de canicula: cod portocaliu in 10 judete si cod galben in restul regiunilor

Avem parte de un inceput de toamna fierbinte. Un nou val de caldura se abate peste Romania. Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare de canicula, temperaturile maxime atingand frecvent 35-37 de grade Celsius. Luni si marti temperaturile vor atinge 38C in vest si nord-est.

RADET verifica, marti, reteaua termica primara. Care sunt sectoarele vizate

Compania RADET va efectua, in cursul zilei de marti, probe de presiune la nivelul retelei termice primare, in sectoarele 1, 5, 6 integral si sectoarele 2 si 4 partial. in aceasta perioada, furnizarea apei calde va fi intrerupta, conform unui comunicat remis redactiei.

RADET verifica, luni, reteaua termica de alimentare cu caldura. Care sunt sectoarele vizate

Compania RADET va efectua, in cursul zilei de luni, probe de presiune la nivelul retelei termice primare, in sectoarele 1, 5, 6 integral si sectoarele 2 si 4 partial. in aceasta perioada, furnizarea apei calde va fi intrerupta.

Romanii, vanatori de vacante last minute: cat cheltuiesc si care sunt destinatiile preferate

Anul acesta, romanii aloca, in medie, cate 400 euro/persoana pentru o vacanta last minute de o saptamana in Grecia, cu 50 euro/persoana mai mult fata de bugetul mediu cheltuit in aceeasi perioada a anului trecut. De asemenea, turistii care calatoresc.

Care sunt prioritatile legislative ale PNL

Conducerea PNL a stabilit, sambata, prioritatile legislative pe care parlamentarii liberali le vor sustine in sesiunea parlamentara de toamna, intre acestea numarandu-se modificarea statutului politistului, legea invatamantului profesional, reglementari privind holdingurile.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2397 seconds )