Libnet.ro
UNICEF

20:30

COD PORTOCALIU si GALBEN de furtuni si inundatii. Care sunt judetele afectate

Antena3 Antena3,
COD PORTOCALIU si GALBEN de furtuni si inundatii. Care sunt judetele afectate

Meteorologii au emis avertizari de timp portocaliu pentru jumatatea de Nord a Capitalei, zona de Nord a judetului Ilfov si pentru Constanta si Tulcea, fiind in vigoare si coduri galbene de ploi Gorj,. continuă pe Antena3

Cod Galben de furtuni si inundatii pana luni noaptea pentru judetul Dambovita

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis mai multe avertizari de tip cod galben, cu ploi insemnate cantitativ, descarcari electrice si caderi de grindina, duminica dupa-amiaza, pentru judetele Alba, Buzau, Prahova, Arges, Dambovita, Olt,Valcea, Mehedinti,Gorj si Sibiu.

Cod Portocaliu in judetul Arad. Pompierii sunt in stare de alerta

Judetul Arad se afla si sub un cod portocaliu hidrologic ce vizeaza raul Crisul Alb si afluentii raului Mures. Meteorologii spun ca in judetul Arad vor cadea cantitati insemnate de apa este vorba despre 35-40 l/mp si vor fi frecvente descarcari electrice.

Cod PORTOCALIU si cod GALBEN de inundatii pe rauri din mai multe judete (FOTO)

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA) a emis o avertizare cod portocaliu de inundatii pentru mai multe rauri din 17 judete ale tarii, valabila de luni de la ora 18.

Cod portocaliu de inundatii pe rauri din 17 judete, pana marti la ora 14,00

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA) a emis, luni, o avertizare Cod portocaliu de inundatii, cu posibile depasiri ale cotelor de aparare, valabila pana marti dupa-amiaza in mai multe bazine hidrografice, situate pe raza a 17 judete din vestul, sud-vestul, sudul si sud-estul tarii, informeaza Agerpres.

Cod PORTOCALIU de inundatii in centrul si vestul Romaniei

Hidrologii au emis duminica mai multe avertizari Cod Portocaliu de inundatii pe rauri din sapte judete din centrul si vestul tarii, valabile pana luni dimineata la ora 9.

METEO: Cod galben de INUNDATII in 19 judete

Rauri din 19 judete se afla sub cod galben de inundatii, de duminica dimineata si pana luni noapte, conform unei avertizari a Institutului National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor.

Cod galben de inundatii in 19 judete

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA) a emis o atentionare Cod Galben de inundatii pentru rauri din 19 judete, valabila pana luni, la ora 24,00.

Cod Galben de inundatii pentru rauri din 19 judete, pana luni, la ora 24:00

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA) a emis ieri o atentionare Cod Galben de inundatii pentru rauri din 19 judete, atentionare care este valabila pana luni, la ora 24:00.

Dezvaluiri marca Victor Ponta. Care sunt planurile de viitor ale fostului premier: Ori sunt nebun, ori a inceput sa-mi placa

Fostul prim-ministru Victor Ponta a facut mai multe dezvaluiri despre planurile sale de viitor, printre care pozitia sa fata de sefia Partidului Social Democrat, dar si despre o eventuala candidatura la.

Nivel scazut de estrogen? Afla care sunt efectele si ce e de facut

Dezechilibrele hormonale sunt cauza unor tulburari si boli serioase care afecteaza atat barbatii, cat si femeile depotriva. Cel mai important dezechilibrul la nivelul hormonilor unei femei este deficitul de estrogen.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )