Libnet.ro
UNICEF

16:00

COD PORTOCALIU de inundatii pe Dunare

Antena3 Antena3,
COD PORTOCALIU de inundatii pe Dunare

Hidrologii au emis un cod portocaliu de inundatii pe Dunare. Codul este valabil incepand de sambata, 17. 2014 ora 10:00 pana pe 26. 2014 ora 18:00. Hidrologii au actualizat avertizarea privind pericolul. continuă pe Antena3

UPDATE Cod portocaliu de inundatii pe Dunare si pe mai multe rauri din Arges, Olt, Teleorman si Botosani

Autoritatile au emis, sambata, o avertizare cod portocaliu de inundatii pentru Dunare, valabila de la ora 10. 00, pe sectorul aval Portile de Fier - Zimnicea, judetele Mehedinti, Dolj, Olt si Teleorman. De asemena, specialistii au emis Cod portocaliu de inundatii pe maimulte rauri din Arges, Olt, Teleorman si Botosani. Mai mult, a fost emis Cod galben de vijelii in cinci judete din tara.

Cod portocaliu de inundatii pe Dunare

Autoritatile au emis, sambata, o avertizare Cod galben de inundatii pentru Dunare, valabila de ora 10, pe sectorul aval Portile de Fier - Zimnicea, judetele Mehedinti, Dolj, Olt, Teleorman.

Cod portocaliu de inundatii pe Dunare, pana pe 26 mai

Dunarea se afla, de sambata la ora 10. 00, sub cod portocaliu de inundatii, in patru judete, potrivit actualizarii unei avertizari emise de Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA).

Cod portocaliu de inundatii pe Dunare, de luni dimineata

Dunarea, pe sectorul aval de la Sucursala Hidrocentrale SHEN) Portile de Fier pana la Zimnicea, va fi sub cod portocaliu de inundatii, incepand de luni, la ora 6. 00, potrivit unei avertizari hidrologice valabile pana pe 26 mai.

Atentionarea meteorologilor de cod portocaliu de inundatii pentru judetul Olt a fost extinsa

Agentia Nationala de Meteorologie a emis, miercuri 14 mai, orele 12. 00, o noua atentionare meteo ce se refera la prelungirea atentionarii de cod portocaliu de ploi si inundatii pentru judetul Olt si alte trei judete din sudul tarii. De asemenea, a fost anuntata si extinderea codului galben de ploi pentru alte 21 de judete. Astfel, pana joi seara, in zonele mentionate vor fi averse, intensificari ale vantului si, izolat, grindina.

Cod portocaliu de inundatii pe Dunare pana pe 26 mai: De duminica, cod galben pe sectorul aval Zimnicea

Hidrologii au emis, sambata dimineata, o avertizare cod portocaliu de inundatii pe Dunare, in judetul Teleorman, potrivit Institutului National de Hidrologie siGospodarire a Apelor INHGA). Se vor.

COD PORTOCALIU de inundatii pe Dunare, de luni dimineata

Dunarea, pe sectorul aval de la Sucursala Hidrocentrale Portile de Fier pana la Zimnicea, va fi sub cod portocaliu de inundatii, incepand de luni, la ora 6. 00, potrivit unei avertizari hidrologice valabile.

Cod portocaliu de inundatii pe Dunare

Dunarea se afla, de sambata de la ora 10. 00, sub cod portocaliu de inundatii, in judetele Mehedinti, Dolj, Olt si Teleorman, potrivit actualizarii unei avertizari emise de Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA).

Cod portocaliu de inundatii la Botosani. Judetul este din nou amenintat de viitura

Judetul Botosani se afla sub incidenta de cod galben de inundatii. Mai multe rauri, care au facut si anii trecuti probleme localnicilor risca sa iasa din matca. Pompierii au intrat deja in alerta si supravegheaza bazinele hidrografice.

Cod portocaliu de inundatii pe Dunare, pe sectoare din Mehedinti, Dolj, Olt si Teleorman

Hidrologii au emis vineri avertizari de inundatii pe Dunare, prognozand cresteri de debite si niveluri cu depasiri ale cotelor de aparare incepand cu 17 mai, existand pericol de inundatie si dupa 20.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )