Libnet.ro
UNICEF

19:30

COD PORTOCALIU de inundatii in Transilvania si Muntenia

Antena3 Antena3,
COD PORTOCALIU de inundatii in Transilvania si Muntenia

Hidrologii au emis, in urma cu putin timp, o atentiare cod portocaliu de inundatii pentru mai multe rauri din Transilvania si Muntenia. Conform hidrologilor, atentinarea intra in vigoare vineri. continuă pe Antena3

Hidrologii au emis un cod portocaliu de inundatii in Constanta si Tulcea

Bazinele hidrografice Topolog si Casmcea se afla pana vineri dimineata sub cod portocaliu de inundatii, potrivit unei avertizari emise de hidrologi. in ultimele ore s-au inregistrat precipitatii care pot produce.

Cod portocaliu de inundatii in sapte judete de vineri de la ora 06.00, pana sambata, la aceeasi ora (FOTO)

Hidrologii au emis joi o avertizare cod portocaliu de inundatii pentru rauri din sapte judete, valabila de vineri, ora 06. 00, pana sambata, la aceeasi ora. Potrivit Institutului National de Hidrologie si.

Vremea se inrautateste in Dobrogea. Meteorologii au emis cod PORTOCALIU de inundatii in Constanta si Tulcea

Bazinele hidrografice Topolog si Casmcea sunt sub cod portocaliu de inundatii pana vineri dimineata, potrivit unei avertizari a Institutului National de Hidrologie si Gospodarirea Apelor INHGA).

UPDATE: Cod PORTOCALIU de inundatii in Constanta si Tulcea. Vezi bazinele hidrografice vizate de avertizare

Bazinele hidrografice Topolog si Casmcea sunt sub COD PORTOCALIU de inundatii pana vineri dimineata, potrivit unei avertizari a Institutului National de Hidrologie si Gospodarirea Apelor INHGA), informeaza Me.

Avertizare cod portocaliu de inundatii in sapte judete, pe afluentii raurilor Olt si Arges

Afluentii raului Olt din judetele Harghita, Covasna, Brasov, Sibiu, Valcea, Arges si afluentii Argesului din judetele Arges si Dambovita vor fi, de vineri dimineata pana sambata dimineata, sub avertizare cod portocaliu de inundatii, iar alte 14 judete.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )