Libnet.ro
UNICEF

12:30

Cod portocaliu de inundatii in zece judete din sudul tarii

Antena3 Antena3,
Cod portocaliu de inundatii in zece judete din sudul tarii

Codul portocaliu de inundatii emis de hidrologi a fost extins, pana joi la ora 14. 00, in zece judete din sudul tarii: Mehedinti, Dolj, Gorj, Valcea, Olt, Arges, Teleorman, Dambovita, Giurgiu si Ilfov. Avert. continuă pe Antena3

Codul portocaliu de inundatii, in zece judete din sud, pana joi

Codul portocaliu de inundatii emis de hidrologi a fost extins, pana joi la ora 14. 00, in zece judete din sudul tarii - Mehedinti, Dolj, Gorj, Valcea, Olt, Arges, Teleorman, Dambovita, Giurgiu si Ilfov.

Cod portocaliu de inundatii, extins in zece judete din sud, pana joi

Codul portocaliu de inundatii emis de hidrologi a fost extins, pana joi la ora 14. 00, in zece judete din sudul tarii - Mehedinti, Dolj, Gorj, Valcea, Olt, Arges, Teleorman, Dambovita, Giurgiu si Ilfov, scrie Mediafax.

Codul portocaliu de inundatii a fost extins in 10 judete din sudul tarii (FOTO)

Codul portocaliu de inundatii emis de hidrologi a fost extins, pana joi la ora 14. 00, in 10 judete din sudul tarii - Mehedinti, Dolj, Gorj, Valcea, Olt, Arges, Teleorman, Dambovita, Giurgiu si Ilfov,.

MAI: Locuitorii din sudul tarii ar putea fi evacuati, in urma codului galben de precipitatii

Ministrul de Interne a avertizat, luni, ca in sudul tarii, ca urmare a atentionarii cod galben de precipitatii, exista posibilitatea evacuarii preventive a populatiei, relateaza Mediafax. Gabriel Oprea a cerut prefectilor si primarilor sa pregateasca spatii adecvate de gazduire temporara a eventualilor sinistrati.

Cod portocaliu de INUNDATII in judetele Giurgiu si Dambovita. Zeci de gospodarii au fost inundate

Update 13. 15: Pentru un segment al raului Neajlov hidrologii au emis cod portocaliu de inundatii, valabil din seara aceasta, pana marti la ora 20. Apa a patruns deja in cateva zeci de gospodarii din.

Cod portocaliu de inundatii in Dambovita si Giurgiu, pana marti

Judetele Dambovita si Giurgiu vor fi, in intervalul duminica, ora 22. 00 - marti, ora 14. 00, sub cod portocaliu de inundatii.

Cod portocaliu de INUNDATII in judetele Giurgiu si Dambovita

Update 13. 15: Pentru un segment al raului Neajlov hidrologii au emis cod portocaliu de inundatii, valabil din seara aceasta, pana marti la ora 20. Apa a patruns deja in cateva gospodarii din.

Cod portocaliu de inundatii in Dambovita si Giurgiu, pana marti

Judetele Dambovita si Giurgiu vor fi, in intervalul duminica, ora 22. 00 - marti, ora 14. 00, sub cod portocaliu de inundatii, potrivit unei avertizari ce vizeaza raul Neajlov, sectorul Moara din Groapa -.

Cod galben de inundatii in judetul Olt

Dupa o prima ninsoare in week-end-ul trecut, de data aceasta avem parte de un week-end cu ploi si lapovita. Autoritatile din judetul Olt, alaturi de alte sase judete din sudul tarii, sunt in alerta dupa ce Administratia Nationala de Meteorologie a anuntat ca acestea se afla sub incidenta unei informari meteo de cod galben de inundatii. Avertizarea este valabila pe tot parcursul zilei, pana la orele 24.

UPDATE Cod portocaliu de inundatii emis de hidrologi. Avertizari de ceata si polei in mai multe judete. Cum va fi vremea in urmatoarele zile

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis mai multe avertizari Cod galben de ceata de scurta durata, valabile pentru mai multe judete din tara. Si hidrologii au emis avertizari de inundatii, valabile pana duminica seara.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )