Libnet.ro
UNICEF

15:30

Cod portocaliu de ploi in Hunedoara, Caras-Severin, Gorj

Antena3 Antena3,
Cod portocaliu de ploi in Hunedoara, Caras-Severin, Gorj

Meterologii au emis, joi, cod portocaliu de ploi in Hunedoara, Caras-Severin si Gorj, valabil pentru ziua in curs, pe durata a trei ore. Atentionarea este valabila in intervalul orar 16. Meteorologii. continuă pe Antena3

Cod portocaliu de ploi in Caras-Severin, Gorj si Hunedoara

Meteorologii au emis, joi, o avertizare cod portocaliu de ploi, pentru judetele Caras-Severin, Hunedoara si Gorj. Astfel, sunt asteptate cantitati de precipitatii ce vor depasi 20 l/mp.

Cod portocaliu de inundatii pe Barzava si Caras in judetele Timis si Caras-Severin

Raurile din bazinele hidrografice Barzava si Caras, judetele Caras-Severin si Timis, sunt sub cod portocaliu de inundatii pana vineri, la ora 9. 00, potrivit unei noi avertizari a Institutului National de Hidrologie si Gospodarirea Apelor INHGA), informeaza Mediafax.

ANM: Avertizare cod portocaliu de ploi, emisa pentru trei judete

Meteorologii au emis, joi dupa-amiaza, o avertizare cod portocaliu de ploi pentru judetele Caras-Severin, Hunedoara si Gorj, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie ANM). Codul a intrat in vigoare la.

Cod portocaliu de inundatii pe Barza si Caras in Timis si Caras-Severin

Raurile din bazinele hidrografice Barzava si Caras, judetele Caras-Severin si Timis, sunt sub cod portocaliu de inundatii pana vineri, la ora 9. 00, potrivit unei noi avertizari a Institutului National de.

COD ROSU si COD PORTOCALIU de vreme rea la vecinii bulgari

O avertizare cod portocaliu de vreme rea si ploi abundente a fost emisa de meteorologi in sapte regiuni bulgare, printre care Blagoevgrad, Smolyan, Kardzhali, Haskovo, Lovech, Gabrovo si Veliko Tarnovo, conform agen.

Cod portocaliu de inundatii pe rauri din sapte judete

Mai multe rauri din judetele Timis, Caras-Severin, Hunedoara, Gorj, Mehedinti, Dolj si Valcea se vor afla, in intervalul joi, ora 23. 00 - vineri, ora 24. 00, sub cod portocaliu de inundatii, potrivit unei .

Cod portocaliu de inundatii pe rauri din sapte judete

Mai multe rauri din judetele Timis, Caras-Severin, Hunedoara, Gorj, Mehedinti, Dolj si Valcea se vor afla, in intervalul joi, ora 23. 00 - vineri, ora 24. 00, sub cod portocaliu de inundatii, potrivit unei.

Cod portocaliu de INUNDATII pentru raurile din Caras-Severin si Timis, pana vineri

Update 21. 13 - Hidrologii au emis un Cod portocaliu de inundatii pentru raurile din judetele Caras-Severin si Timis, valabil de joi, de la ora 20. 00 pana vineri dimineata, la ora 9. 00, potrivit.

Cod PORTOCALIU de inundatii pe raurile Barzava si Caras

Raurile din bazinele hidrografice Barzava si Caras, judetele Caras-Severin si Timis, sunt sub cod portocaliu de inundatii pana vineri, la ora 9. 00, potrivit unei noi avertizari a Institutului National de Hidrologie si Gospodarirea Apelor INHGA), relateaza Mediafax.

Un senator PSD din judetul Caras-Severin, ranit in urma unui accident

Senatorul PSD Aurel Durut din judetul Caras-Severin a fost ranit usor, joi seara, in urma unui accident produs in apropiere de municipiul Resita, dupa ce masina pe care acesta o conducea a fost lovita de semiremorca unui TIR.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )