Libnet.ro
UNICEF

13:00

Cod portocaliu Tulcea: sunt anuntate doua zile ploioase si extrem de reci

Adevărul Adevărul,
Cod portocaliu Tulcea: sunt anuntate doua zile ploioase si extrem de reci

Avertizarea este valabila incepand de luni seara, anunta meteorologii. La Tulcea se vor semnala ploi abundente, iar precipitatiile s-ar putea opri de abia dupa doua zile. continuă pe Adevărul

Baraganul, sub cod portocaliu de vreme rea. Ploua in doua zile cat intr-o luna

Prapad in Baragan! Meteorologii au emis cod portocaliu de ploi pentru opt judete din sud-estul tarii, printre care si Calarasi. Avertizarea intra in vigoare luni, 30 septembrie, la ora 21. 00 si expira miercuri, 2 octombrie, la miezul noptii.

Doua zile ploioase in Prahova. Cod galben de precipitatii si vant puternic

Incepand de luni, de la ora 13. 00 si pana miercuri dimineata, la ora 8. 00, Prahova este sub atentionare meteorologica de cod galben de ploi insemnate cantitativ si intensificari ale vantului.

COD PORTOCALIU de ploi pana MIERCURI pentru mai multe judete

Capitala si judetele Ilfov, Teleorman, Giurgiu, Calarasi, Ialomita, Braila, Tulcea si Constanta se vor afla, in intervalul luni, ora 21. 00 - miercuri, ora 2. 00, sub cod portocaliu de ploi, fiind asteptate prec.

COD PORTOCALIU de ploi pentru Capitala si opt judete.

Capitala si judetele Ilfov, Teleorman, Giurgiu, Calarasi, Ialomita, Braila, Tulcea si Constanta se vor afla, in intervalul luni, ora 21. 00 - miercuri, ora 2. 00, sub cod portocaliu de ploi, fiind asteptate precipitatii de pana la 80 de litri pe metru patrat, potrivit unei avertizari emise de ANM. In intervalul mentionat, vremea se va raci considerabil, in special in regiunile extracarpatice si cele centrale, unde frecvent temperaturile din timpul zilei se vor situa cu aproximativ 10 grade sub .

Cod portocaliu de ploi pentru Capitala si opt judete din sud-est, de luni seara

Capitala si judetele Ilfov, Teleorman, Giurgiu, Calarasi, Ialomita, Braila, Tulcea si Constanta se vor afla, in intervalul luni, ora 21. 00 - miercuri, ora 2. 00, sub cod portocaliu de ploi, fiind asteptate precipitatii de pana la 80 de litri pe metru.

ANM: Cod portocaliu de ploi pentru sud-estul tarii

Meteorologii au emis doua avertizari de ploi, cod galben pentru sud-vestul tarii si cod portocaliu pentru sud-estul tarii. Avertizarea cod galben de ploi este valabila de duminica seara, ora 21, pana luni.

Avertizare Cod galben de ploi abundente, incepand de duminica seara, pentru Bucuresti si mai multe judete. Luni intra in vigoare un Cod Portocaliu

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, duminica, mai multe atentionari de ploi abundente. Capitala si mai multe judete din jumatatea sudica a tarii se vor afla sub Cod Galben de ploi insemnate cantitativ, valabil de duminica seara pana miercurii dimineata. Totodata, luni seara intra in vigoare o atentionare meteo Cod Portocaliu care vizeaza sud-estul tarii, fiind valabila, de asemenea pana miercuri.

Urmeaza doua zile de vreme urata in Vrancea

Meteorologii au emis o avertizare Cod Galben, de ploi si vandt, valabila de luni de la ora 13. 00, pana miercuri, ora 2.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )