Libnet.ro
UNICEF

00:08

COD PORTOCALIU de vijelii in Bucuresti. O scena si un copac s-au PRABUSIT. ...

România Liberă România Liberă,
COD PORTOCALIU de vijelii in Bucuresti. O scena si un copac s-au PRABUSIT. ...

Doi copaci doborati de furtuna, joi dupa-amiaza, in sectorul 5 au cazut peste o casa si au avariat, de asemenea, tevi de gaze de la intersectia Petre Ispirescu-Margeanului, au declarat oficiali din Politia Capitalei, citati de Mediafax. Serviciul de Ambulanta Bucuresti-Ilfov SABI) a fost solicitat sa intervina, tot ca urmare a furtunii, pentru o tanara ranita de un geam spart in zona Iancului si pentru un barbat care ar fi suferit un traumatism cranio-cerebral pe strada Baba Novac, . continuă pe România Liberă

COD PORTOCALIU de vijelii in Bucuresti. O scena si un copac s-au PRABUSIT. ...

Meteorologii au emis joi o avertizare nowcasting cod portocaliu de vijelie in Capitala, valabila de la ora 15. 45 pana la ora 16. 20, potrivit Mediafax. O scena s-a prabusit in centrul Capitalei, iar un cpac s-a prabusit peste trei masini din cauza furtunii. Mai multe persoane au fost ranite, relateaza Realaitatea TV. Pentru aceeasi zona, a fost emisa si avertizare de cod galben, valabila pana la ora 17. Totodata, Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis mai multe avertizari de .

Avertizare cod portocaliu de fenomene extreme in judetul Ilfov si Bucuresti

Meteorologii au emis, joi, o avertizare cod portocaliu de fenomene meteo extreme, valabila in judetul Ilfov si municipiul Bucuresti. Astfel, joi dupa amiaza se vor semnala instalbilitate accentuata, vant.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2292 seconds )