Libnet.ro
UNICEF

10:30

Codul galben de furtuni s-a restrans la 11 judete: Un alt cod galben intra in vigoare miercuri seara si va fi valabil pana joi la ora 20:00 (VIDEO)

B1 B1,
Codul galben de furtuni s-a restrans la 11 judete: Un alt cod galben intra in vigoare miercuri seara si va fi valabil pana joi la ora 20:00 (VIDEO)

Codul galben de furtuni valabil pentru 27 de judete s-a restrans la 11 judete. in schimb, un alt cod galben intra in vigoare miercuri seara la ora 20:00 si va fi valabil pana joi seara la ora 20:00, informeaza. continuă pe B1

Avertizarea de Cod galben de ploi si vijelii, prelungita pana joi pentru 11 judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a prelungit, pana joi seara, avertizarea de Cod galben de ploi si vijelii, fiind vizate 11 judete din Oltenia, sudul Banatului, nord-vestul Munteniei si sud-vestul Transilvaniei. De asemenea, pana miecruri seara raman sub atentionare de Cod galben 16 judete din nordul, estul si centrul tarii.

CODUL GALBEN de ploi si vijelii, PRELUNGIT

Meteorologii au emis, miercuri dimineata, doua noi informari. Codul galben emis in urma cu doua zile a fost actualizat. Astfel, de miercuri, de la ora 11:00, pana la ora 20:00, codul galben ramane.

Avertizarea cod galben de ploi si vijelii, prelungita pana joi seara, in 11 judete

Avertizarea cod galben de ploi si vijelii a fost prelungita pana joi seara, in 11 judete din Oltenia, sudul Banatului, nord-vestul Munteniei si sud-vestul Transilvaniei, iar pana miecuri seara raman sub atentionare cod galben 16 judete din nordul, estul si centrul tarii.

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )