Libnet.ro
UNICEF

06:00

Codul galben de vant pentru Capitala a fost prelungit pana la ora 3. Apelul lui Raed Arafat pentru populatie

Antena3 Antena3,
Codul galben de vant pentru Capitala a fost prelungit pana la ora 3. Apelul lui Raed Arafat pentru populatie

UPDATE: ANM a prelungit pana miercuri la ora 3. 00 codul galben de vant pentru Bucuresti si sase judete, initial avertizarea fiind pana marti la ora 23. Pentru Bucuresti,. continuă pe Antena3

Zeci de copaci au fost smulsi din pamant, in Bucuresti, iar mai multe masini au fost avariate. Un sofer de taxi a fost trimis la spital. Codul galben de vant a fost prelungit pana la ora 23.00

Sapte copaci au cazut pe mai multe masini, iar un panou s-a desprins de pe fatada unui bloc din Capitala, din cauza vantului puternic din ultimele ore, a anuntat, marti, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ISU) Bucuresti-Ilfov.

Vremea a facut ravagii in Bucuresti si in mai multe zone ale tarii. Apelul lui Raed Arafat pentru populatie

UPDATE: ANM a prelungit pana miercuri la ora 3. 00 codul galben de vant pentru Bucuresti si sase judete, initial avertizarea fiind pana marti la ora 23. Pentru Bucuresti,.

Codul galben ucide. Biciclist aruncat de vant sub rotile masinii

Tragedie pe soseadin cauza vremii nefavorabile. Un biciclist din Timis si-a pierdut viata dupa ce a fost acrosat de un autoturism, relateaza Mediafax. Biciclistul s-a dezechilibrat si a fost lovit din.

Barbat mort intr-un parc din Bucuresti, din cauza vantului puternic. Cod galben de vant in Capitala si in mai multe judete ale tarii!

UPDATE: Un barbat a fost gasit mort intr-un parc din Sectorul 4, Bucuresti. Potrivit primelor informatii, acesta ar fi murit din cauza vijeliei puternice care face prapad in Capitala in aceste or.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )