Libnet.ro
UNICEF

18:00

Codul Insolventei are nevoie de amendamente pentru rezolvarea inadvertentelor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Codul Insolventei are nevoie de amendamente pentru rezolvarea inadvertentelor

Procedura insolventei, cu toate etapele ei, este o realitate pentru societatile de astazi, iar acest fenomen trebuie sa fie perceput corect si onest, a declarat, ieri,Stan Tirnoveanu, co-managing partner in cadrul ZRP Insolvency, subliniind ca avem nevoie de o completare a reglementarilor pentru Codul Insolventei, astfel incat sa fie rezolvate inadvertentele din sector. continuă pe Ziarul Bursa

Marcu, A.T. Kearney: RomaniaProfesionista are nevoie de o viziune pe termen lung

Stefan Marcu, Director A. Kearney Romania, spune ca Romania are nevoie, in primul rand, de o viziune pe termen lung de la care sa nu se abata, pentru a trece printr-o reforma reala. Mai mult decat atat, toate strategiile si politicile publice ar.

Ministerul Justitiei nu intentioneaza sa modifice Codul Insolventei

Ministerul Justitiei nu va promova, in acest an, niciun proiect de act normativ pentru modificarea Codului Insolventei, a dat asigurari Florin Aurel Motiu, secretar de stat in cadrul ministerului.

O tanara handbalista are nevoie de ajutor! Doneaza!

Adriana Iliescu Ada) are 23 de ani si joaca handbal amator la o echipa din Bucuresti: HC Victoria Bucuresti. Din pacate, Ada are o problema. O relateaza colegii si prietenii sai pe pagina clubului. Acum.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )