Libnet.ro
UNICEF

05:30

Coincidenta sumbra intre decesul lui Dan Condrea si casnicia sa cu Uliana Ochinciuc. Detalii incredibile ies la iveala (FOTO)

B1 B1,
Coincidenta sumbra intre decesul lui Dan Condrea si casnicia sa cu Uliana Ochinciuc. Detalii incredibile ies la iveala (FOTO)

Moartea sefului Hexi Pharma, Dan Condrea, a ridicat mari semne de intrebare in spatiul public, dupa ce firma pe care o controla a fost implicata in cel mai mare scandal din ultimii ani care a. continuă pe B1

Decesul lui Dan Condrea. Vezi filmul accidentului

Patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, a murit duminica intr-un accident rutier in judetul Ilfov. Directorul SABIF, Alis Grasu, a afirmat ca in jurul orei 18. 58 a fost inregistrat un apel.

PICCJ: Ancheta in cazul dezinfectantilor va continua chiar daca se confirma decesul lui Dan Condrea

Procurorii sectiei de Urmarire Penala din cadrul Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie arata ca ancheta in dosarul dezinfectantilor folositi in spitale isi va urma cursul chiar daca se va confirma decesul lui Dan Condrea, fiind si alte persoane susceptibile de a fi urmarite penal.

Sebastian Ghita, dupa decesul lui Dan Condrea: Maine ne vom intruni in Comisia Parlamentara si vom cere ca echipa de filaj sa faca public raportul si filmul accidentului. Nu ne putem asuma riscul ca Romania sa fie considerata un stat mafiot

La scurt timp dupa amnuntul ca patronul Hexi Pharma, dan Condre, a murit intr-un accident rutier, deputatul Sebastian Ghita, membru in Comisia de Control a SRI, a declarat, pentru Catalin Tolontan,.

Coincidenta macabra: Asociatul lui Dan Condrea si-a ucis sotia intr-un accident similar celui in care a murit patronul Hexi Pharma

Dupa accidentul in care a murit Dan condrea, patronul Hexi Pharma, in presa au aparut informatii despre un alt incident mortal in care a fost implicat un asociat al acestuia. Miron Panaitescu.

Ancheta in cazul mortii lui Dan Condrea. Detalii din dosar

Anchetatorii vor efectua perchezitii informatice si vor audia martori in dosarul privind decesul patronului Hexi Pharma, Dan Condrea, au declarat pentru Agerpres surse judiciare. De asemenea, in dosar.

Ancheta in cazul mortii lui Dan Condrea: Vor fi efectuate perchezitii informatice si audieri de martori (surse)

Anchetatorii vor efectua perchezitii informatice si vor audia martori in dosarul privind decesul patronului Hexi Pharma, Dan Condrea, au declarat pentru Agerpres surse judiciare. De asemenea, in dosar se va face o constatare genetica si se va realiza o expertiza tehnica a masinii implicate in accident.

Dan Condrea vorbea la telefon in momentul accidentului

Procurorii spun ca Dan Condrea vorbea la telefon in momentul accidentului de duminica seara ce s-a soldat cu decesul patronului Hexi Pharma, transmite Digi24.

REVISTA BLOGURILOR. Tolontan: Ce mesaj i-a transmis Dan Condrea unui angajat, inainte sa moara

Bloggerii scriu, luni, despre decesul patronului controversatei firme de dezinfectanti, Hexi Pharma, Dan Condrea, dar si despre nemultumirile sindicalistilor din educatie.

Patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, a murit intr-un accident rutier. PRIMELE IMAGINI de la fata locului

Patronul firmei Hexi Pharma Dan Condrea a murit, duminica seara, in urma unui grav accident de masina pe un drum din judetul Ilfov. Accidentul s-a produs intre Buftea si Corbeanca. Se pare ca Dan.

Patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, a murit intr-un accident. PRIMELE IMAGINI

Patronul firmei Hexi Pharma Dan Condrea a murit, duminica seara, in urma unui grav accident de masina pe un drum din judetul Ilfov. Accidentul s-a produs intre Buftea si Corbeanca. Se pare ca Dan.

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2372 seconds )