Libnet.ro
UNICEF

23:00

Comandant de nava gasit mort in Portul Constanta

România Liberă România Liberă,
Comandant de nava gasit mort in Portul Constanta

Comandatul navei Geo Star, sub pavilion Togo, aflata in portul Constanta, a fost gasit mort, marti seara. Avea 62 de ani si era de nationalitate uncraineana. Pe nava, care a fost abandonata de armator, se mai afla 11 marinari. continuă pe România Liberă

Piese auto de contrabanda, in valoare de peste un milion de lei, descoperite in Portul Constanta

Politistii de frontiera din cadrul Garzii de Coasta, impreuna cu lucratorii vamali, au descoperit in doua containere sosite in Portul Constanta Sud Agigea, pentru doua societati comerciale administrate de catre un cetatean roman, respectiv un cetatean chinez, 1. 800 bucati piese auto si peste 400 bucati parbrize auto, ce purtau insemnele unor marci renumite, susceptibile a fi contrafacute.

Barbat gasit mort intr-un taxi, in Capitala. Potrivit unor surse, ar fi vorba de sotul unei cantarete

Un barbat a fost gasit mort intr-un taxi, in Capitala. Barbatul se afla pe scaunul din dreapta al taximetrului parcat in Sectorul 4 din Bucuresti. Nu se cunoaste motivul decesului si nici iden.

Descoperire macabra in Giurgiu: Barbat, gasit mort in casa cu lovituri la cap

Un barbat de 62 de ani din Giurgiu a fost descoperit de pompieri mort in dormitorul propriului apartament miercuri in jurul orei 15 , potrivit Stiri Giurgiu. Autoritatile au fost solicitate sa.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )