Libnet.ro
UNICEF

17:00

Comandantul Armatei Statelor Unite in Europa: Romania face eforturi sa modernizeze echipamentele

Hotnews Hotnews,
 Comandantul Armatei Statelor Unite in Europa: Romania face eforturi sa modernizeze echipamentele

Comandantul Armatei Statelor Unite ale Americii in Europa, general locotenentul Ben Hodges, s-a declarat sambata convins ca Romania va reusi sa cheltuiasca cei 2% din PIB alocati pentru Armata in acest an, apreciind ca tara noastra face eforturi sa modernizeze echipamentele. continuă pe Hotnews

Comandantul Armatei Statelor Unite in Europa, la exercitiul Saber Guardian: NATO lasa usa deschisa pentru Rusia, dar trebuie sa arate ca Alianta e puternica si pregatita pentru orice

Comandantul Fortelor Terestre americane din Europa, Ben Hodges, sustine ca NATO lasa usa deschisa pentru Rusia, dar ca trebuie sa arate ca Alianta este puternica si pregatita pentru orice.

Comandantul Armatei SUA in Europa: Romania cred ca va atinge 2% din PIB pentru Aparare anul acesta

General locotenentul Ben Hodges s-a declarat convins ca Romania va reusi sa cheltuiasca cei 2% din PIB alocati pentru Armata in acest an, precizand ca tara noastra face eforturi sa modernizeze echipamentele, relateaza Agerpres.

Turcia aproape de achizitionarea unui sistem de rachete din Rusia, in ciuda presiunilor Statelor Unite

Turcia este aproape de finalizarea achizitiei sistemului de rachete rusesc S400, in ciuda presiunilor recente venite din partea Statelor Unite de a se baza in continuare pe sistemele antiaeriene ale NATO, au sustinut mai multi oficiali turci citati de publicatia Financial Times.

Turcia, la un pas de achizitionarea unui sistem de rachete din Rusia, in ciuda presiunilor Statelor Unite

Turcia este aproape de finalizarea achizitiei sistemului de rachete rusesc S400, in ciuda presiunilor recente venite din partea Statelor Unite de a se baza in continuare pe sistemele antiaeriene ale NATO, sustin mai multi oficiali turci citati de publicatia Financial Times.

Un fost presedinte al Statelor Unite a fost internat de urgenta la spital

Fostul presedinte al Statelor Unite Jimmy Carter, 92 de ani, a fost evacuat si internat in spital pentru deshidratare in cursul unui eveniment caritabil la Winnipeg, in Canada. Al 39-lea.

Ministrul Apararii, intrevedere cu ambasadorul Statelor Unite. Hans Klemm a felicitat autoritatile romane pentru intentia de a cumpara rachete Patriot

Ambasadorul Statelor Unite la Bucuresti, Hans Klemm, a felicitat autoritatile romane, ca urmare a anuntului facut de Agentia de Cooperare pentru Aparare si Securitate privind posibila achizitie a sapte sisteme de rachete sol-aer cu bataie mare HSAM), de tipul Patriot.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2176 seconds )