Libnet.ro
UNICEF

01:05

Comemorare in Piata Universitatii pentru victimele Mineriadei din iunie 1990.

România Liberă România Liberă,
Comemorare in Piata Universitatii pentru victimele Mineriadei din iunie 1990.

Cateva zeci de persoane s-au adunat, joi dupa-amiaza, in Piata Universitatii din Capitala, la monumentul dedicat lui Cristian Paturca, unde au aprins lumanari, au depus flori si o coroana si au pus muzica, in memoria victimelor Mineriadei din 13 - 15 iunie 1990, informeaza Mediafax. Initiativa a apartinut, ca in fiecare an, Asociatiei 21 Decembrie 1989, insa la eveniment au fost reprezentate si alte organizatii din societatea civila, majoritatea celor care au venit la Kilometrul 0 fiind . continuă pe România Liberă

REVISTA PRESEI: Dupa 23 de ani. Mineriada din iunie 1990: Nu plecam acasa, mortii nu ne ...

Dupa 23 de ani. Mineriada din iunie 1990: Nu plecam acasa, mortii nu ne lasa!, titreaza Curentul. Inca din primele saptamani de dupa caderea regimului Ceausescu, Bucurestiul a fost scena mai multor Mineriade, un adevarat film serial ale carui episoade pareau desprinse, direct, din anii de inceput ai instalarii regimurilor bolsevice. Dar, cea mai criminala dintre acestea a fost cea din 13-15 iunie 1990, de la al carei debut se implinesc, astazi, exact 23 de ani. Ani lungi si .

Faze Tari: Cele mai tari staruri porno ofera partide de sex pentru victimele tornadelor; Mowgli din realitate! Povestea unei fetite care a trait 10 ani in salbaticie: Nu avea nicio frica; Cele mai neobisnuite sicrie din lume

Uite ce tatuaje ciudate are barbatul asta! Poti sa descifrezi semnificatia?Unii oameni au o mare pasiune pentru tatuaje. Realizatorii unei emisiuni de radio care rezolvau probleme emotionale s-au sinucis impreuna. Un barbat si o femeie din Brooklyn, New York.

Horoscopul Astrocafe.ro pentru saptamana 10-16 iunie 2013

Iata horoscopul saptamanii 10-16 iunie 2013. Berbec - S-ar putea ca problemele de acasa sa nu iti dea pace. Sau poate cererile nefondate ale membrilor familiei tale sa iti manance si ultima farama de rabdare. Pe de.

Pele a inaugurat un ceas pe Copacabana: Arata numaratoarea inversa pentru Cupa Mondiala din 2014

Pele a inaugurat, miercuri, un ceas amplasat pe plaja din Copacabana care a lansat numaratoarea inversa cu un an inainte de Cupa Mondiala din 2014, relateaza Conmebol. com. Ceasul, construit de celebrul.

EximBank sprijina financiar GFR pentru preluarea BDZ din Bulgaria

EximBank a aprobat recent un sprijin financiar destinat Grup Feroviar Roman GFR) in vederea cumpararii de catre compania detinuta de omul de afaceri Gruia Stoica a operatorului de transport feroviar de marfa BDZ din Bulgaria.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )