Libnet.ro
UNICEF

01:05

Comisar sef de la Politia Statiunii Covasna, trimis in judecata pentru luare de mita

B1 B1,
Comisar sef de la Politia Statiunii Covasna, trimis in judecata pentru luare de mita

Comisarul sef Nicolae Stanescu, ofiter de Politie judiciara la Politia Statiunii Covasna, a fost trimis in judecata pentru luare de mita, dupa ce ar fi primit 600 de lei de la o persoana cercetata pentru. continuă pe B1

Comisar sef de la Politia Statiunii Covasna, trimis in judecata de procurorii DNA pentru o mita de 600 de lei

Comisarul sef Nicolae Stanescu, ofiter de Politie judiciara la Politia Statiunii Covasna, a fost trimis in judecata pentru luare de mita. Procurorii sustin ca acesta ar fi primit 600 de lei de la o persoana cercetata pentru infractiuni la legislatia rutiera, careia ii promisese ca nu va fi sanctionata, potrivit DNA.

Comisarul sef al Politiei Statiunii Covasna, trimis in judecata pentru luare de mita

Comisarul sef al Politiei Statiunii Covasna, Nicolae Stanescu, a fost trimis in judecata, in arest preventiv, pentru luare de mita, informeaza un comunicat al Directiei Nationale Anticoruptie DNA).

Fost vicepresedinte al Ligii Transportatorilor, trimis in judecata pentru trafic de influenta

Fostul vicepresedinte al Ligii Transportatorilor din Romania Ioana Calin, aflat in arest preventiv, a fost trimis in judecata de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie, fiind acuzat ca a cerut 1 milion de lei pentru a facilita cesionarea pe 49 de ani a mai multor hoteluri de pe litoralul romanesc si Valea Prahovei.

Primarul unei localitati din Vaslui, trimis in judecata pentru obtinere nejustificata de fonduri UE

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie - Serviciul Teritorial Iasi au dispus trimiterea in judecata, in stare de libertate, a lui Lefter Grigore, primar al localitatii Osesti, judetul Vaslui, pentru obtinerea nejustificata de fonduri europene.

Sentinta in cazul comisarului sef Razvan Prislopeanu, trimis in judecata dupa ce s-a urcat baut la volan si a provocat un accident

Curtea de Apel Alba Iulia s-a pronuntat marti, 6 mai, in dosarul in care comisarul sef Razvan Prislopeanu a fost cercetat pentru ca s-a urcat baut la volan.

Condamnat pentru conflict de interese, un primar vasluian a fost trimis in judecata pentru fraude cu fonduri europene

Primarul comunei Osesti, din judetul Vaslui a fost condamnat miercuri de Judecatoria Vaslui la un an de inchisoare cu suspendare, fiind gasit vinovat de conflict de interese. Condamnarea primarului Grigore Lefter vine dupa ce si-a angajat propriul fiu consilier personal. A doua zi dupa pronuntarea sentintei primarul de Osesti s-a pricopsit cu un nou dosar in instata, fiind trimis in judecata de procurorii DNA, pentru fraude cu fonduri europene.

Fosta vicepresedinta a Ligii Transportatorilor, trimisa in judecata pentru trafic de influenta

Fosta vicepresedinta a Ligii Transportatorilor din Romania, Ioana Calin, a fost trimisa in judecata de procurorii anticoruptie pentru trafic de influenta si spalare de bani, informeaza un comunicat al DNA.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2405 seconds )