Libnet.ro
UNICEF

21:00

Comisarul european britanic Jonathan Hill, care ocupa portofoliul Serviciilor Financiare, si-a anuntat demisia

Hotnews Hotnews,
 Comisarul european britanic Jonathan Hill, care ocupa portofoliul Serviciilor Financiare, si-a anuntat demisia

Reprezentantul Marii Britanii in Executivul UE de la Bruxelles, comisarul pentru Servicii Financiare Jonathan Hill, a anuntat sambata ca demisioneaza, dupa votul la referendum in favoarea unui Brexit, impotriva caruia el a facut campanie, transmite Reuters. continuă pe Hotnews

Comisarul UE din partea Marii Britanii a demisionat

Comisarul european britanic, Jonathan Hill, care avea portofoliul pentru servicii financiare, a demisionat din functie, relateaza The Guardian, citat de News. ro.

Brexit. Comisarul UE din partea Marii Britanii a demisionat

Comisarul european britanic, Jonathan Hill, care avea portofoliul pentru servicii financiare, a demisionat din functie, relateaza The Guardian.

BREXIT. Jonathan Hill, comisarul european pentru servicii financiare, si-a dat demisia. PE ii cere lui Juncker redistribuirea imediata a portofoliului

Comisarul european pentru servicii financiare, stabilitate financiara si piete de capital, britanicul Jonathan Hill, si-a dat demisia sambata. El a precizat in demisia sa ca nu i se pare corect sa continue ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.

BREXIT. Comisarul european din partea Marii Britanii, Lordul Hill, isi anunta demisia

Comisarul European din partea Marii Britanii, lordul Jonathatn Hill, si-a anuntat demisia din functie dupa referendumul prin care tara sa a decis sa paraseasca Uniunea Europeana, declarand ca ceea.

Jonathan Hill, reprezentantul Marii Britanii in Comisia Europeana, a demisionat

Jonathan Hill, reprezentantul Marii Britanii in Comisia Europeana, a anuntat astazi ca a decis sa demisioneze, dupa ce majoritatea britanicilor au votat in favoarea iesirii din Uniunea Europeana.

Comisarul european Corina Cretu (PSD) critica Guvernul tehnocrat Ciolos pentru intarzieri la fondurile europene pentru transport

Comisarul European pentru Politica Regionala, social-democrata Corina Cretu, i-a transmis, joi, o scrisoare ministrului Transporturilor, Dan Marian Costescu, in care se declara ingrijorata de ritmul lent in pregatirea proiectelor europene ale Romaniei pentru infrastructura de transport, derulate de companiile din subordinea Ministerului Transporturilor.

Ministru tehnocrat, criticat: Comisarul european Corina Cretu vrea rezultate mai rapide in Transporturi (VIDEO)

Critici dure la adresa Ministrului tehnocrat al Transporturilor. Comisarul european pentru Politica Regionala, Corina Cretu, ii cere lui Dan Costescu accelerarea implementarii proiectelor din acest domeniu,.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )