Libnet.ro
UNICEF

21:45

Comisarul european pentru Comert, Karel De Gucht, va fi judecat pentru frauda fiscala

Antena3 Antena3,
Comisarul european pentru Comert, Karel De Gucht, va fi judecat pentru frauda fiscala

Comisarul european pentru comert,Karel De Gucht,a fost acuzat de frauda fiscala. Fiscul i-a solicitat belgianului sa plateasca 900. 000 de euro pentru ca nu a declarat o valoare mai mare a actiunilor. continuă pe Antena3

Comisarul european pentru Comert, Karel De Gucht, acuzat de frauda fiscala

Fiscul belgian ii solicita comisarului european pentru Comert sa plateasca statului suma de 900. 000 de euro, intrucat acesta ar fi comis o frauda prin nedeclararea unei valori mai mari a actiunilor in cursul unei operatiuni bursiere realizate impreuna cu sotia sa, care a adus venituri de 1,2 milioane de euro.

Comisarul european Karel De Gucht, acuzat de frauda fiscala

Fiscul belgian ii solicita comisarului european pentru comert Karel De Gucht sa ii plateasca statului suma de 900. 000 de euro, intrucat acesta ar fi comis o frauda prin nedeclararea unei valori mai mari a actiunilor in cursul unei operatiuni bursiere realizate impreuna cu sotia sa care a adus venituri de 1,2 milioane de euro, potrivit presei internationale.

Comisar european: Pentru ca Strategia Digitala sa devina realitate, ai nevoie de oameni ...

Dan Cristian Turturica: Cum evaluati eforturile administratiei romane in legatura cu Agenda Digitala? Neelie Kroes: In primul rand, vreau sa spun ca sunt impresionata de premier. Stie despre ce vorbeste, este inspirat si, ca lider, este important ca intelege si ca este implicat in procesul prin care economia digitalizata ar trebui sa reprezinte viitorul pentru Romania. Am intalnit si doi ministri foarte implicati in Agenda Digitala. Cred, de asemenea, vorbind de fonduri structurale si .

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )