Libnet.ro
UNICEF

20:00

Comisarul UE pentru Energie: Aprovizionarea cu gaze nu va fi afectata de sanctiuni impotriva Rusiei

B1 B1,
Comisarul UE pentru Energie: Aprovizionarea cu gaze nu va fi afectata de sanctiuni impotriva Rusiei

Aproivizionarea cu gaze a Europei nu risca sa fie afectata de posibile sanctiuni care ar putea fi impuse Rusiei din cauza situatiei din Ucraina. Comisarul pentru Energie Gunther Oettinger a afirmat acest lucru,. continuă pe B1

Londra si Washingtonul pregatesc noi sanctiuni impotriva Moscovei

Premierul britanic David Cameron a acceptat joi sa colaboreze cu presedintele american Barack Obama cu privire la adoptarea unor noi sanctiuni impotriva Moscovei. Totodata, David Cameron a promis sa ofere 1,2 milioane de euro pentru misiunea de.

Londra si Washingtonul pregatesc noi sanctiuni impotriva Moscovei

Premierul britanic David Cameron si presedintele american Barack Obama vor colabora inca o data la adoptarea unor noi sanctiuni impotriva Moscovei si a promis sa ofere 1,2 milioane de euro pentru misiunea de supraveghere a OSCE in Ucraina, relateaza.

Londra si Washington pregatesc noi sanctiuni impotriva Moscovei

Premierul britanic David Cameron a acceptat joi sa colaboreze cu presedintele american Barack Obama cu privire la adoptarea unor noi sanctiuni impotriva Moscovei si a promis sa ofere 1,2 milioane de euro pentru misiunea de supraveghere a OSCE in Ucraina, relateaza AFP, citata de Mediafax.

Guvernul SUA a informat fondurile de investitii ca urmeaza noi sanctiuni impotriva Rusiei

Administratia Obama i-a anuntat saptamana trecuta pe mai multi sefi de fonduri mutuale si fonduri de hedging ca Statele Unite pregatesc noi sanctiuni impotriva Rusiei in contextul conflictului din Ucraina, potrivit Bloomberg, citat de surse din presa.

Bloomberg: Guvernul SUA a informat fondurile de investitii ca urmeaza noi sanctiuni impotriva Rusiei

Administratia Obama i-a anuntat saptamana trecuta pe mai multi sefi de fonduri mutuale si fonduri de hedging ca Statele Unite pregatesc noi sanctiuni impotriva Rusiei in contextul conflictului din Ucraina, potrivit Bloomberg, citat de Mediafax.

Consiliul de Securitate al ONU, indemnat sa impuna sanctiuni impotriva unor oficiali nord-coreeni

Presedintele Comisiei de ancheta a Natiunilor Unite, australianul Michael Kirby, a cerut, joi, Consiliului de Securitate sa impuna sanctiuni impotriva oficialilor nord-coreeni acuzati ca au comis crime impotriva umanitatii, informeaza Mediafax.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )