Libnet.ro
UNICEF

11:30

Comisarul-sef Traian Berbeceanu, despre achitarea sa: A fost un act de normalitate

Antena3 Antena3,
Comisarul-sef Traian Berbeceanu, despre achitarea sa: A fost un act de normalitate

Comisarul-sef Traian Berbeceanu a fost achitat de toate acuzatiile de judecatorii de la inalta Curte de Casatie si Justitie, dupa doi ani de la trimiterea in judecata a dosarului. Decizia nu este insa definitiva. continuă pe Antena3

Rasturnare de situatie. Fostul comisar Traian Berbeceanu a fost ACHITAT. Cei care il acuza au fost CONDAMNATI

Fostul sef al BCCO Alba, comisarul sef Traian Berbeceanu, a fost achitat.

Traian Berbeceanu si anchetatorii sai in fata sentintei. Dosarul pe care fostul sef al BCCO Alba l-a numit o marsavie

Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) a stabilit pentru 30 iunie 2016 pronuntarea in dosarul in care sunt judecati deveanul Traian Berbeceanu, fost sef al BCCO Alba Iulia, si anchetatorii sai de la DIICOT, fostul procuror sef Ioan Muresan, fostul procuror Nicolaie Cean si un politist.

EXCLUSIV Traian Berbeceanu, primele declaratii dupa achitare: Singurul meu obiectiv este sa revin in BCCO

Traian Berbeceanu, fostul sef al BCCO Alba, a fost achitat de inalta Curte de Casatie si Justitie a Romaniei, in prima instanta. Fostii sai anchetatori de la DIICOT au fost condamnati pentru fabricarea probelor care au dus la incriminarea si inlaturarea sa. Traian Berbeceanu a declarat, pentru adevarul. ro, ca a primit prima sentinta a iCCJ cu sentimentul ca s-a facut dreptate.

Traian Berbeceanu a fost achitat, iar fostii sai anchetatori de la DIICOT au fost condamnati la inchisoare. Ioan Muresan a primit cea mai mare condamnare

Traian Berbeceanu, fost sef al BCCO Alba, a fost achitat in dosarul penal in care a fost judecat pentru favorizarea unor grupari infractionale, iar procurorii acuzati ca au fabricat probele care au dus la incriminarea si inlaturarea sa au fost condamnati la inchisoare.

Traian Berbeceanu, declaratii exclusive. Motivul pentru care s-a vrut inlaturarea sa de la conducerea BCCO Alba

Fostul comisar BCCO Alba, Traian Berbeceanu, a povestit in emisiunea La ordinea zilei de la Antena 3 cum a trait desfasurarea cazului sau in justitie. Potrivit acestuia, nu a fost.

Dupa o cariera de aproape trei decenii, comisarul sef Hahui Petrica, seful Sectiei Regionale de Politie Transporturi, iese la pensie

In varsta de aproape 52 de ani, seful Sectiei Regionale de Politie Transporturi Galati, comisarul sef Hahui Petrica, renunta la uniforma pentru a iesi la pensie. De-a lungul carierei sale, acesta a fost intr-o continua alerta si a stiut mereu tot ce misca in zona infractionala din judetele Galati, Braila, Buzau si Vrancea.

Traian Basescu, despre gafa lui Klaus Iohannis in plin Brexit: Nu putem sta linistiti niciun minut

Fostul presedinte Traian Basescu a vorbit despre gafa pe care a facut-o actualul sef al statului Klaus Iohannis in conextul Brexitului, anume refuzul de a participa la summitul PPE. Presedintele.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2951 seconds )