Libnet.ro
UNICEF

18:00

Comisia Europeana acorda Romaniei un ajutor de 8,5 mil. euro in urma inundatiilor din 2014

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Comisia Europeana acorda Romaniei un ajutor de 8,5 mil. euro in urma inundatiilor din 2014

Comisia Europeana a acordat Romaniei ajutoare in valoare de 8,5 milioane de euro, in urma inundatiilor din 2014, cand au fost afectate infrastructurile de transport, apa, energie si comunicatii, precum si locuinte si ferme, potrivit unui comunicat CE. continuă pe Wall-Street Ro

Comisia Europeana, ingrijorata de reducerea TVA

Comisia Europeana CE) este preocupata de planul Guvernului de a reduce pragurile la TVA, masura care, potrivit Bruxelles-ului, are un efect fiscal sustantial negativ, a declarat, miercuri, vicepresedintele CE, Valdis Dombrovskis, in urma discutiei, de.

Comisia Europeana, preocupata de planul guvernului de a reduce TVA: Are efect fiscal substantial negativ

Comisia Europeana si-a exprimat ingrijorarea fata de planul guvernului Ponta de a reduce TVA la alimente la pragul de 9%. Vicepresedintele CE, Valdis Dombrovskis, a declarat miercuri, in urma discutiei, de la.

Comisia Europeana, PREOCUPATA de reducerea TVA din Romania: Va avea efect substantial negativ

Comisia Europeana CE) este preocupata de planul Guvernului de a reduce pragurile la TVA, masura care, potrivit Bruxelles-ului, are un efect fiscal sustantial negativ, a declarat, miercuri, vicepresedintele CE, Vald.

Ponta: Master Planul de Transport va fi avizat de Comisia Europeana la finalul acestei luni

Master Planul de Transport va fi avizat de Comisia Europeana la finalul acestei luni, a anuntat premierul Victor Ponta. Tot atunci se va anunta si castigatorul licitatiei care se va ocupa de constructia.

Comisia Europeana analizeaza ajutoarele acordate unor banci din zona euro

Comisia Europeana a inceput sa stranga dovezi cu privire la capitalul unor banci din patru state membre ale zonei euro, demers care ar putea sa se finalizeze cu o investigatie privind acordarea de ajutoare de stat ilegale.

Ministerul Educatiei sfideaza Comisia Europeana si vrea sa reorganizeze finantarea cercetarii cu orice pret

Dupa ce Comisia Europeana a avertizat ca desfiintarea UEFISCDI ar contribui la o dispersie mai mare, in sistemul de cercetare si inovare, a resurselor publice limitate, potrivit surselor HotNews. ro, senatorii au aruncat decizia la Ministerul Educatiei. Iar ministerul le propune acum cercetatorilor infiintarea a doua agentii de management si administrare a programelor CDI in urmatoarea configuratie: o agentie profilata pe domeniul cercetarii fundamentale si al dezvoltarii resurselor umane pentru cercetare actualul UEFISCDI), respectiv o agentie profilata pe domeniul cercetarii aplicative. Vezi in articol cum a impachetat Ministerul Educatiei dorinta senatorilor de a scapa de institutia care supervizeaza competitiile de proiecte in cercetare. Secretarul de stat in cercetare Tudor Prisecaru: Nu aveti proprietatea termenilor limbii romane, daca spuneti ca reorganizarea in doua institutii inseamna desfiintareDe ce graba de a scapa de aplicarea unor criterii unitare in directionarea banilor de cercetare? Banii pentru planul de cercetare-dezvoltare 2014-2020 sunt miza, spune Virgil Iordache de la Facultatea de Biologie a Universitatii din Bucuresti, care explica faptul ca e deja in intarziere ca lansare de noi competitii.

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )