Libnet.ro
UNICEF

19:30

Comisia Europeana a amendat opt banci majore cu 1,71 miliarde euro

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Comisia Europeana a amendat opt banci majore cu 1,71 miliarde euro

Comisia Europeana a sanctionat opt banci majore internationale cu amenzi ce totalizeaza 1,71 miliarde euro 2,3 miliarde dolari), acuzand aceste institutii ca au participat la activitati de tip cartel prin care au manipulat dobanzile interbancare de referinta Euribor si Libor pentru euro si yeni. continuă pe Ziarul Bursa

CE a amendat sase banci cu suma de 1,71 miliarde de euro pentru manipularea Euribor si Libor

Comisia Europeana CE) a amendat sase banci cu suma de 1,71 miliarde de euro 2,3 miliarde de dolari) pe motiv ca au format carteluri ilegale pentru manipularea dobanzilor Euribor si Libor, potrivit presei internationale.

Comisia Europeana si Gazprom lucreaza la un acord amiabil in ancheta privind practici anti-concurentiale - Almunia

Gigantul rus Gazprom va face in zilele urmatoare propuneri in vederea ajungerii la o solutie in ancheta pe care Comisia Europeana a deschis-o pentru practici anti-concurentiale, a anuntat miercuri comisarul european insarcinat cu concurenta, Joaquin Almunia, citat de AFP.

Comisia Europeana va lansa un nou instrument de monitorizare in domeniul anti-coruptiei. Primul raport, publicat anul viitor

Primul raport anti-coruptie la nivelul statelor membre se definitiveaza in aceasta perioada si va fi publicat in aprilie 2014, a declarat Raluca Stefanuc, reprezentant al Unitatii Fight against Organised Crime, DG Home Affairs, Comisia Europeana, marti, 3 decembrie, in cadrul unei Conferinte pe teme anti-coruptie organizata la Bruxelles. Raportul se va intocmi o data la doi ani. Domeniul achizitiilor publice va fi in centrul prtimului document, publicat anul viitor.

Macovei: Comisia Europeana mentine institutia Procurorului European/ Romania a spus nu acestui demers

Comisia Europeana a anuntat pe 27 noiembrie ca isi mentine proiectul privind infiintarea institutiei Procurorului European, in ciuda unor avize negative transmise de unele state membre. Romania, prin Camera Deputatilor, este una dintre tarile care au spus nu acestui demers, se arata intr-un comunicat al europarlamentarului PDL Monica Macovei.

Comisia Europeana mentine institutia Procurorului European.

Comisia Europeana a anuntat ca isi mentine proiectul privind infiintarea institutiei Procurorului European, in ciuda unor avize negative transmise de unele state membre. Romania, prin Camera Deputatilor, este una dintre tarile care au spus nu acestui proiect. Ma bucur ca decizia Comisiei Europene este de a merge mai departe cu proiectul infiintarii institutiei Procurorului European. Asa cum am mai declarat, consider ca este in interesul cetatenilor ca Romania sa accepte o institutie .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )