Libnet.ro
UNICEF

01:05

Comisia Europeana aplica Romaniei corectii financiare definitive pe cinci programe operationale

B1 B1,
Comisia Europeana aplica Romaniei corectii financiare definitive pe cinci programe operationale

Romaniei ii vor fi aplicate luni de catre Comisia Europeana corectii financiare definitive pentru cinci programe operationale, transmite Ministerul Afacerilor Europene, intr-un comunicat de presa, citat de. continuă pe B1

Romaniei ii vor fi aplicate corectii financiare definitive pe cinci programe operationale.

Ministerul Afacerilor Europene confirma, printr-un comunicat difuzat luni, ca Romaniei ii vor fi aplicate de catre Comisia Europeana corectii financiare definitive pentru cinci programe operationale. Potrivit comunicatului MAEur transmis MEDIAFAX, urmeaza ca in curand sa inceapa procesul de conciliere intre Comisia Europeana CE) si partea romana cu privire la corectiile financiare definitive care vor fi aplicate sumelor decontate de la 1 ianuarie 2007 pana in octombrie 2011 in cadrul celor .

Comisia Europeana a iNGHETAT finantarea Romaniei.

Comisia Europeana a inghetat finantarea Romaniei in contextul in care platile in cadrul a sase programe sectorale sunt blocate de la inceputul lunii august, potrivit datelor de pe site-ul Autoritatii pentru Coordonarea Instrumentelor Structurale ACIS), scrie Evenimentul zilei. in curs de actualizare.

Polonia respinge proiectul uniunii bancare propus de Comisia Europeana.

Ministrul polonez de Finante Jacek Rostowski, nu este de acord cu proiectul uniunii bancare propus de Comisia Europeana, pentru ca Polonia nu are drept de vot in Banca Centrala Europeana BCE), relateaza AFP, citata de Mediafax. In momentul actual, propunerea inaintata de Comisie nu ne intereseaza absolut deloc. Nu putem participa la o institutie unde nu avem drept de vot si sa ii respectam deciziile. Nici nu se pune problema, a spus Rostowski. Proiectul Comisiei Europene, care prevede .

Barroso: Comisia Europeana va fi prima care va depune plangere daca BCE isi va incalca mandatul

Comisia Europeana va fi prima care va depune plangere impotriva Bancii Centrale Europene daca aceasta din urma isi va incalca mandatul, a dat asigurari presedintele CE, Jose Manuel Barroso, intr-un interviu care va fi publicat in editia duminicala a cotidianului Frankfurter Allgemeine Zeitung.

Comisia Europeana: Ponta e tratat egal cu Basescu. Nici premierul nu va avea conferinta de presa cu Barroso

Comisia Europeana nu va organiza o conferinta de presa nici la finalul intalnirii de luni de la Bruxelles a presedintelui Jose Manuel Barroso cu premierul Victor Ponta, pentru ca acesta va fi tratat in mod egal cu presedintele Traian Basescu, a declarat vineri Ollivier Bailly, purtator de cuvant al Comisiei Europene, citat de Mediafax.

Exclusiv Ce inseamna aderarea Romaniei la Uniunea Bancara? Comisia Europeana: BCE va fi organismul de supraveghere consolidat al grupului Erste Bank si va lua in considerare si situatia BCR

Romania a spus da, in vreme ce Suedia, Polonia, Germania si Olanda clatina din cap a nu. Un argument pentru aderarea la Uniune este faptul ca avem intr-adevar un sistem bancar in care bancile straine detin 84% si ca mai devreme sau mai tarziu ne vom integra in EuroZona. Un argument contra este acela ca cele zece state din afara zonei Euro vor fi private de dreptul de vot in viitorul consiliu de supraveghere al BCE. Ce schimbari aduce pentru sistemul bancar o eventuala aderare la viitoarea Uniune Bancara Europeana? Sa luam cazul unei banci romanesti cu capital strain: BCR. BCE va fi organismul de supraveghere consolidat al grupului Erste Bank pe ansamblu si va lua in considerare si situatia BCR atunci cand se are in vedere supravegherea grupului Erste Bank la nivel consolidat, au explicat oficialii Comisiei Europene pentru Hotnews. ro.

De ce respinge Polonia proiectul uniunii bancare propus de Comisia Europeana

Ministrul polonez de Finante Jacek Rostowski, nu este de acord cu proiectul uniunii bancare propus de Comisia Europeana, pentru ca Polonia nu are drept de vot in Banca Centrala Europeana BCE), informeaza.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )