Libnet.ro
UNICEF

19:54

Comisia Europeana a decis ca certificatele eliberate in Republica Moldova sa fie recunoscute in UE

B1 TV B1 TV,
Comisia Europeana a decis ca certificatele eliberate in Republica Moldova sa fie recunoscute in UE

Certificatele de vaciinare emise de autoritatile din Republica Moldova vor fi reconoscute in UE, a decis luni Comisia Europeana. Asa cum am fost alaturi de partenerii nostri in lupta impotriva pandemiei, continuam sa lucram impreuna . continuă pe B1 TV

UE va recunoaste certificatele de vaccinare anti-COVID eliberate de Republica Moldova, Serbia si Georgia

Comisia Europeana a decis, luni, ca certificatele de vaccinare anti-COVID eliberate de autoritatile de la Chisinau sa fie recunoscute in spatiul comunitar, indica un comunicat al executivului UE.

COMISIA EUROPEANA: UE recunoaste certificatele COVID-19 eliberate de autoritatile din Georgia, R. Moldova, Noua Zeelanda si Serbia

Comisia Europeana a adoptat astazi patru decizii care atesta ca certificatele COVID-19 emise de Georgia, R. Moldova, Noua Zeelanda si Serbia sunt echivalente cu certificatul digital COVID al UE, conform unui comunicat de presa.

COMISIA EUROPEANA: Romania trebuie sa transpuna Directiva UE privind combaterea terorismului

Comisia Europeana a decis sa initieze proceduri de constatare a neindeplinirii obligatiilor impotriva Romaniei, Ungariei, Letoniei, Suediei, Sloveniei si Slovaciei pentru transpunerea incorecta a anumitor elemente ale normelor UE privind combaterea terorismului, potrivit Digi24.

COMISIA EUROPEANA: Certificatele COVID emise de Georgia, R. Moldova, Noua Zeelanda si Serbia sunt echivalente cu certificatul COVID al UE

Comisia Europeana a adoptat astazi patru decizii care atesta ca certificatele COVID-19 emise de Georgia, R. Moldova, Noua Zeelanda si Serbia sunt echivalente cu certificatul digital COVID al UE, conform unui comunicat de presa.

Certificatele de vaccinare emise de Republica Moldova, Serbia si Georgia, recunoscute de UE

Uniunea Europeana va recunoaste certificatele de vaccinare anti-COVID-19 emise de Republica Moldova, Serbia si Georgia.

Se scumpesc tarifele la caldura in Republica Moldova

Odata cu scumpirea gazelor naturale, se scumpeste si caldura in Republica Moldova. Termoelectrica SA a anuntat luni, 15 noiembrie, ca a solicitat Agentiei Nationale pentru Reglementare in Energetica ANRE) ajustarea extraordinara a pretului pentru energia electrica produsa si a tarifului pentru energia termica livrata consumatorilor, cu aplicarea din 1 noiembrie 2021.

Comisia Europeana indeamna Romania si alte cinci tari sa asigure transpunerea corecta a normelor UE privind combaterea terorismului

Comisia Europeana a decis sa initieze proceduri de constatare a neindeplinirii obligatiilor impotriva Romaniei si altor 5 state membre pentru transpunerea incorecta a anumitor elemente ale normelor UE privind combaterea terorismului. Statele vizate au la dispozitie doua luni pentru a raspunde argumentelor prezentate de Comisie.

Vaccinarea anti-COVID in Romania si in Republica Moldova, intre ezitare si radicalizare. Dezbatere HotNews LIVE, luni, de la ora 14.30, cu coordonatorii campaniilor de vaccinare de la Bucuresti si Chisinau, Valeriu Gheorghita si Ninel Revenco

In Romania, s-a vaccinat sub 40% din populatie, iar in Republica Moldova s-au vaccinat mai putin de 30% dintre oameni, in timp ce in ambele tari rata de deces din cauza COVID-19 este printre cele mai mari din Europa. De ce s-au impotmolit campaniile de vaccinare, de ce mesajul antivaccinist a prins atat de bine si cum am ajuns sa fim impartiti intre vaccinati si nevaccinati? Coordonatorii campaniilor de vaccinare din Romania si din Republica Moldova, dr. Valeriu Gheorghita, si dr. Ninel Revenco, invitati la o dezbatere HotNews. ro LIVE, luni, de la ora 14. La dezbatere va lua parte si jurnalistul Vitalie Calugareanu Chisinau). Cititorii HotNews. ro le pot pune intrebari invitatilor folosind sistemul de comentarii de la finalul articolului. Comentariile vor fi moderate, iar cele continand injurii sau atacuri la persoana nu vor fi aprobate.

Comisia Europeana a autorizat folosirea lacustei calatoare ca aliment in Uniunea Europeana

Comisia Europeana a autorizat vineri un nou aliment pentru comercializare in UE lacusta calatoare Locusta migratoria). Este a doua insecta care primeste autorizatia Comisiei, dupa viermele de faina.

Comisia Europeana ameninta Romania cu sanctiuni pentru modul de tratare a deseurilor

Romania risca sanctiuni din partea Comisiei Europene CE), in cazul in care nu ia urgent masuri pentru imbunatatirea tratarii deseurilor. CE solicitaBulgariei,Croatiei, Greciei, RomanieisiSlovacieisa aplice in mod corect Directiva privind depozitele de deseuriDirectiva 199931CE)si Directiva-cadru privind deseurile Directiva 200898CE). Prin urmare,Comisia trimite scrisori de punere in intarziere statelor membre in cauza,care au la dispozitie doua .

ştiri de la B1 TV

actualitate, 19:54

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2346 seconds )