Libnet.ro
UNICEF

01:05

Comisia Europeana le deschide usa turcilor

Adevărul Adevărul,
Comisia Europeana le deschide usa turcilor

Bruxelles-ul ar urma sa dea, miercuri, unda verde procesului de ridicare a vizelor pentru cetatenii turci, o masura ce ar putea duce insa la cresterea galopanta a numarului de migranti turci si kurzi. continuă pe Adevărul

Comisia Europeana deschide usa turcilor

Bruxelles-ul ar urma sa dea, miercuri, unda verde procesului de ridicare a vizelor pentru cetatenii turci, o masura ce ar putea duce insa la cresterea galopanta a numarului de migranti turci si kurzi.

Comisia Europeana considera ca Turcia este pregatita sa beneficieze de o scutire de vize

Comisia Europeana urmeaza sa anunte miercuri, ignorand retinerile unor state membre UE, ca Turcia indeplineste criteriile stabilite de Uniunea Europeana in vederea unei liberalizari a vizelor de calatorie pentru cetatenii turci, potrivit mai multor.

Comisia Europeana se apara dupa dezvaluirile care sugereaza ca face concesii privind sanatatea si mediul in acordul transatlantic de liber-schimb

Comisia Europeana si-a exprimat luni regretul fata de neintelegerile provocate de o scurgere de informatii confidentiale despre acordul transatlantic de liber-schimb TTIP), aflat in curs de negociere cu SUA, si a sustinut ca nu va accepta niciodata o diminuare a standardelor de protectie a consumatorilor si mediului in blocul comunitar, relateaza Agerpres.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )