Libnet.ro
UNICEF

06:30

Comisia Europeana dezminte afirmatiile lui Moscovici: NU se vor face noi propuneri de reforma Greciei

România Liberă România Liberă,
Comisia Europeana dezminte afirmatiile lui Moscovici: NU se vor face noi propuneri de reforma Greciei

UPDATE: Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, nu intentioneaza sa faca noi propuneri de reforma pentru Grecia, a declarat luni un purtator de cuvant al institutiei, contrazicand astfel declaratiile facute de comisarul pentru Economie Pierre Moscovici. continuă pe România Liberă

Comisia Europeana: Progresul in aplicarea masurilor agreate nu a fost suficient pentru a se ajunge la un acord cu autoritatile romane

Romania a facut pasi importanti in unele sectoare, iar situatia macroeconomica este solida, insa progresul general in aplicarea masurilor agreate de comun acord nu a fost suficient, mai ales in ce priveste politica fiscala, pentru a se ajunge la un acord, transmite Comisia Europeana CE) in urma misiunii desfasurate in Romania in perioada 16-26 iunie.

Daily Income: Comisia Europeana si Romania nu se inteleg pe Codul Fiscal

Comisia Europeana nu a ajuns la un acord cu Romania, in ceea ce priveste Codul Fiscal, a anuntat ministrul de Finante, Eugen Teodorovici. Principala ingrijorare a oficialilor europeni este legata de.

Comisia Europeana a respins noul Cod Fiscal; oficialii FMI nu vor mai veni in iulie la Bucuresti

Oficialii FMI nu vor mai veni in vizita la Bucuresti in iulie, in conditiile in care reprezentantii Comisiei Europene si cei ai Guvernului nu au cazut de acord asupra modificarilor aduse Codului Fiscal.

Comisia Europeana a RESPINS noul Cod Fiscal. Vizita oficialilor FMI la Bucuresti, anulata

Reprezentantii Comisiei Europene si cei ai Guvernului nu au cazut de acord asupra modificarilor aduse Codului Fiscal, astfel incat oficialii Fondului Monetar International FMI) nu vor mai veni in iulie la Bucuresti.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2834 seconds )