Libnet.ro
UNICEF

01:05

Comisia Europeana iese la vanatoare de paradisuri fiscale: statele UE vor intocmi liste negre

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Comisia Europeana iese la vanatoare de paradisuri fiscale: statele UE vor intocmi liste negre

Comisia Europeana CE) recomanda statelor membre sa identifice, utilizand criterii comune, paradisurile fiscale si sa le plaseze pe liste negre nationale, dar si sa gestioneze problemele ce permit unor firme sa evite plata impozitelor la un. continuă pe Wall-Street Ro

Comisia Europeana vrea sa intocmeasca o lista neagra a paradisurilor fiscale

Comisia Europeana recomanda statelor membre sa identifice paradisurile fiscale si sa le introduca pe liste negre nationale, dar si sa gestioneze problemele ce permit unor firme sa evite plata impozitelor la.

Comertul electronic in UE: 76% din 333 de site-uri verificate nu par a respecta normele privind protectia consumatorilor, avertizeaza Comisia Europeana

Autoritatile nationale din 26 de state membre UE, plus Norvegia si Islanda au verificat un total de 333 site-uri de comert electronic, iar rezultatele arata ca 76 % dintre aceste site-uri nu par a respecta normele privind protectia consumatorilor, a anuntat joi Comisia Europeana CE). Utilizatorii trebuie sa parcurga, clic cu clic, un labirint de clauze contractuale, pentru a afla cat de mult vor avea de platit in cele din urma, iar copiii sunt adesea ademeniti sa cumpere elemente legate de jocuri presupuse a fi gratuite. Daca apar probleme, serviciul post-vanzare este adesea greu de gasit, deoarece informatiile de contact lipsesc in cazul a peste o treime dintre site-uri.

Comisia Europeana a penalizat producatorii de TV-uri

Amenzi in valoare de 1,47 miliarde euro au fost date de Comisia Europeana zilele trecute, in urma unui proces ce viza cei mari producatori de TV-uri. Philips a primit o amenda de 313,4 milioane euro, in timp ce LG, Panasonic, Samsung, Toshiba si Technicolor au primit restul pana la 1,47 miliarde de euro amenda. Intr-un caz ce a vizat tactici de fixare a preturilor la nivel global Comisia Europeana a decis ca toti producatorii importanti de TV-uri au luat parte .

Comisia Europeana obliga functionarii UE sa raporteze informatii despre fapte de coruptie.

Comisia Europeana obliga functionarii Uniunii Europene sa raporteze orice informatie care sugereaza fapte de coruptie, asigurandu-le anonimatul, dupa ce a constatat faptul ca denunturile privind disfunctionalitati constatate sunt putine, cam cinci cazuri reclamate pe an, potrivit Mediafax. Comisia Europeana CE) a adoptat joi noi orientari privind denuntarea disfunctionalitatilor cu scopul de a incuraja personalul sa raporteze orice informatie care sugereaza existenta unor acte de coruptie, .

MAE: Comisia Europeana ramane constanta in sustinerea aderarii Romaniei la Schengen

La Consiliul Justitie si Afaceri Interne de joi, 6 decembrie 2012, Comisia Europeana a prezentat al doilea Raport privind functionarea spatiului Schengen pentru perioada 1 mai 31 octombrie 2012. Raportul face.

Amenda record de 1,5 miliarde de euro acordata de Comisia Europeana unor producatori de televizoare pentru concurenta neloiala

Comisia Europeana a acordat o amenda de 1,5 miliarde de euro mai multor producatori de televizoare pentru concurenta neloiala si fixarea preturilor pe piata, relateaza BBC. Producatorii TV sunt acuzati de.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1927 seconds )