Libnet.ro
UNICEF

18:00

Comisia Europeana: Programul de asistenta financiara cu Romania a deraiat

România Liberă România Liberă,
Comisia Europeana: Programul de asistenta financiara cu Romania a deraiat

Vicepresedintele Comisiei Europene, Valdis Dombrovskis, a declarat, marti, ca ultima revizuire a acordului dintre Comisia Europeana si Romania nu s-au finalizat cu succes. continuă pe România Liberă

VIDEO Programul de asistenta financiara al Comisiei Europene pentru Romania este deraiat, dar nu suspendat - Valdis Dombrovskis

Corespondenta din Bruxelles) Valdis Dombrovskis, vicepresedintele Comisiei Europene a declarat marti, 14 iulie ca din pacate ultima revizuire a acordului dintre Comisia Europeana cu Romania nu s-a finalizat cu succes, programul fiind deraiat dar totusi recomanda Romaniei sa realizeze in continuare reformele structurale. Declaratiile despre Romania, la minutul 07:26.

Londra va face tot posibilul pentru ca fondurile britanice sa nu fie incluse in noul program de asistenta financiara pentru Grecia

Ministrul britanic de finante, George Osborne, va incerca sa blocheze orice tentativa a Uniunii Europene de a include fonduri britanice in noul program de asistenta financiara internationala pentru Grecia,.

Document oficial al Eurogrup: Un eventual program de asistenta financiara pentru Grecia, estimat la 82-86 miliarde de euro

Un eventual nou program de asistenta financiara pentru Grecia este estimat la 82-86 miliarde de euro, se arata in documentului oficial al Eurogrup transmis duminica liderilor statelor membre ale zonei euro,.

Noul Cod Fiscal, unda verde de la Comisia Europeana. Teodorovici: Am dorit sa avem un Cod Fiscal care sa fie special pentru Romania (VIDEO)

Ministerul de Finante s-a inteles, marti, cu Comisia Europeana si cu Fondul Monetar International, privind Codul Fiscal, informeaza B1 TV. Astfel, Comisia Europeana si FMI si-au dat acordul asupra noului Cod.

Comisia Europeana scoate Romania la tabla. Codul Fiscal, piatra de moara a Guvernului in relatia cu partenerii externi

Ministrii de Finante din cadrul Uniunii Europene vor analiza marti stadiul reformelor promise de catre Romania in cadrul acordului preventiv incheiat de catre tara noastra cu FMI si Comisia Europeana in 2013.

Comisia Europeana si-a dat acordul asupra Codului Fiscal. Teodorovici: Acordul cu FMI si Comisia Europeana continua!

Romania a primit astazi acordul Comisiei Europene asupra Codului Fiscal, in cadrul reuniunii Consiliului ECOFIN, Eugen Teodorovici, ministrul Finantelor, reusind sa-i convinga pe oficialii europeni ca va avea resurse financiare pentru a acoperi golul bugetar creat de masurile de relaxare fiscala. Teodorovici a scris pe Facebook, dupa reuniunea Consiliului ECOFIN, ca acordul cu FMI si Comisia Europeana continua.

VIDEO Interviu Amalia Garcia-Tharn, EuropeAid, Comisia Europeana: Atunci cnd ia cuvntul, Romnia are un mesaj extrem de valoros

Amalia Garcia-Tharn, Policy Officer, DG for Development and Cooperation - EuropeAid, Comisia Europeana a discutat despre Anul European al Dezvoltarii si rolul Romaniei in politica de cooperare pentru dezvoltare din UE.

Precizari ECOFIN: Nu va mai exista un acord de asistenta cu FMI si Comisia Europeana

Desi ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, proclama marti triumfalist pe Facebook, dupa reuniunea ECOFIN, ca Romania va continua acordurile cu CE si FMI, cele doua institutii nu confirma declaratiile oficialului roman.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )