Libnet.ro
UNICEF

01:06

Comisia Europeana va restitui Romaniei 31,4 milioane euro in contul contributiei la bugetul comunitar

Adevărul Adevărul,
Comisia Europeana va restitui Romaniei 31,4 milioane euro in contul contributiei la bugetul comunitar

Uniunea Europeana va returna Romaniei o suma de 31,4 milioane de euro in contul contributiei la bugetul UE pentru perioada 1995-2013, ca urmare a ajustarilor efectuate in urma introducerii noii metodologii ESA 2010 pentru calculul produsului intern brut al statelor membre. continuă pe Adevărul

CE va restitui Romaniei 31,4 milioane euro in contul contributiei la bugetul UE

Uniunea Europeana va returna Romaniei o suma de 31,4 milioane de euro in contul contributiei la bugetul UE pentru perioada 1995-2013, ca urmare a ajustarilor efectuate in urma introducerii noii metodologii ESA 2010 pentru calculul produsului intern.

FT: Ce va restitui Romaniei 31,4 milioane euro, in urma revizuirii contributiei la bugetul UE

Uniunea Europeana va returna tarii noaste o suma de 31,4 milioane de euro, ca urmare a ajustarilor efectuate in urma introducerii noii metodologii ESA 2010 pentru calculul produsului intern brut al statelor membre, potrivit documentelor publicate vineri de cotidianul Financial Times.

Romania primeste inapoi de la CE 31,4 milioane euro, in contul contributiei la bugetul UE

Uniunea Europeana va returna Romaniei 31,4 milioane de euro, in contul contributiei la bugetul UE pentru perioada 1995-2013, ca urmare a ajustarilor efectuate in urma introducerii noii metodologii ESA 2010, pentru calculul produsului intern brut al statelor membre, relateaza Mediafax.

DGAF a identificat un prejudiciu de 8,4 milioane euro in domeniul producerii si comercializarii alcoolului

In perioada mai - octombrie 2014, inspectorii antifrauda au identificat prejudicii de circa 8,4 milioane euro 37. 970 lei) cauzate bugetului de stat prin evitarea platii accizei aferente produselor din alcool, si au intocmit sase sesizari penale prin care au semnalat fapte susceptibile a intruni elementele constitutive ale unor infractiuni de evaziune fiscala.

Romania va primi peste 30 de milioane de euro de la Comisia Europeana

Vesti bune pentru tara noastra. Romania va primi peste 30 de milioane de euro de la Comisia Europeana. Banii vor fi restituiti din contributiile la bugetul Uniunii Europene pentru perioada 1995-2013, informeaza.

Comisia Europeana: Romania a inregistrat, in 2012, cel mai mare deficit de incasare a TVA din UE

Comisia Europeana estimeaza, intr-un studiu publicat joi, ca, in 2012, s-au pierdut 177 de miliarde de euro din cauza nerespectarii legislatiei privind TVA sau a necolectarii acestei taxe, Romania fiind statul UE cu cel mai mare deficit de incasare a TVA, cu 44% din veniturile preconizate 8,8 miliarde de euro), potrivit Mediafax.

Ministerul Apararii vrea sa cumpere asigurari de viata pentru personalul care executa misiuni in teatrele de operatii, contract estimat la 1,9 milioane euro

Ministerul Apararii Nationale MApN) vrea sa cumpere servicii de asigurare de viata pentru personalul care executa misiuni in teatrele de operatii, contract cu o valoare estimata de 1,9 milioane euro inclusiv TVA), conform unui anunt de intentie publicat joi in Sistemul Electronic de Achizitii Publice SEAP). Data prevazuta pentru inceperea procedurilor de adjudecare este 31 octombrie 2014.

Comisia Europeana propune ca GdF SUEZ sa fie intermediarul de gaze intre Rusia si Ucraina. Gazprom nu vrea

Comisia Europeana a propus ca grupul franco-belgian GdF SUEZ sa fie intermediarul vanzarii de gaze naturale intre Rusia si Ucraina, insa gigantul rus Gazprom nu doreste implicarea companiilor europene ca intermediari, a declarat Alexander Novak, ministrul rus al Energiei.

Bateristul trupei U2 a pierdut 11 milioane euro din investitii paguboase, inclusiv in Romania

Larry Mullen, bateristul trupei U2, impreuna cu partenera sa Ann Acheson au pierdut mai mult de 11 milioane euro in urma unor investitii paguboase, dintre care peste 4,5 milioane de euro intr-o afacere facuta in Timisoara, fiind sfatuiti in aceste business-uri de compania de consultanta financiara Gaby Smyth and Company, relateaza site-ul rte. ie.

Finantare de 150 de milioane euro de la BEI pentru Banca Transilvania

Banca Transilvania va beneficia de o linie de finantare in valoare de 150 de milioane euro din partea Bancii Europene de Investitii BEI), potrivit unui comunicat de presa.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )