Libnet.ro
UNICEF

06:15

Comisia Europeana: Romania, printre cele mai echilibrate economii din UE, insa majorarile salariale din sectorul public pot deteriora dinamica datoriei publice

Hotnews Hotnews,
 Comisia Europeana: Romania, printre cele mai echilibrate economii din UE, insa majorarile salariale din sectorul public pot deteriora dinamica datoriei publice

Comisia Europeana plaseaza Romania in randul celor mai echilibrate economii din Uniunea Europeana, alaturi de alte 5 state, dar executivul comunitar avertizeaza ca datoria publica romaneasca poate creste din cauza majorarilor salariale din sectorul bugetar. continuă pe Hotnews

9 semne ca sunteti incompatibili sexual: prea putin sex spontan si lipsa unei pozitii preferate, printre cele mai clare exemple

Chiar daca incercam sa ne ascundem incompatibilitatile generale, calitatea scazuta a sexului poate fi decisiva in ruperea unei relatii. Exista semne evidente care exprima lipsa pasiunii si a calitatii actelor sexuale.

Abandonul scolar creste spre dublul tintei fixate de Romania pentru 2020

Investitia publica in educatie a inregistrat o crestere medie in UE de 1,1% in 2014, potrivit Monitorului european al educatiei si formarii 2016, lansat astazi de Comisia Europeana. Romania se numara printre cele sase state unde alocarile au urcat semnificativ, cu peste 5 % celelalte tari sunt Bulgaria, Ungaria, Letonia, Malta si Slovacia), informeaza Cursdeguvernare. ro.

Germania si Comisia Europeana resping taxarea importurilor americane pentru poluare

Germania si Comisia Europeana s-au opus luni unui apel la introducerea unor taxe asupra importurilor din SUA, daca presedintele ales Donald Trump va retrage Washingtonul din cel mai important acord international pentru combaterea schimbarilor climatice.

PCC a trimis la Comisia Europeana un plan pentru restructurarea Oltchim

Grupul germano-polonez PCC, actionar minoritar al Oltchim, a trimis in luna septembrie la Comisia Europeana un plan propriu de restructurare a Oltchim, care prevede pastrarea actualei structuri juridice, dar renuntarea la activele neviabile si la o parte din angajati.

Nou conflict intre Comisia Europeana si Google

Comisia Europeana a depus o plangere impotriva companiei americane Google pentru practica sa de vanzare privind o serie de aplicatii proprii care sunt pre-instalate pe toate dispozitivele ce ruleaza pe software-ul companiei, Android, informeaza Cnet.

Cele mai vestite femei fatale. Personajele care au cutremurat lumea antica prin dezastrele si tragediile provocate

Elena din Troia, tanara pentru care s-a purtat un razboi nimicitor, Medeea, vrajitoarea care si-a ucis fratele si copiii, si Salome, printesa care a cerut pe tava capul lui Ioan Botezatorul, se numara printre femeile fatale amintite in marturiile pastrate din cele mai vechi timpuri. Si alte personaje feminine au devenit legendare pentru tragediile pe care le-au provocat.

Vom avea cele mai mici venituri fiscale din istorie, in 2017

Tara noastra va avea, anul viitor, cele mai mici venituri fiscale din istorie, a atras, ieri, atentia Ionut Dumitru, presedintele Consiliului Fiscal, precizand: in proiectia pe 2017, Romania va avea probabil cele mai mici venituri fiscale, de 25,4% din PIB, cel mai mic nivel de cand avem astfel de date fiscale, de peste 20 de ani.

Teleormanenii si sumerienii: cum a ajuns judetul lui Dragnea sa coopereze cu Guvernoratul Thi Qar, una dintre cele mai sangeroase zone din Irak

Judetul Teleorman are, de mai bine de un an, o intelegere de cooperare cu Guvernoratul Thi Qar din Irak. Teleormanul este unul dintre cele mai sarace judete din Romania, iar Guvernoratul Thi Qar este leaganul civilizatiei sumeriene, zona unde s-au dat cele mai sangeroase lupte ale talibanilor contra NATO.

Unul din cele mai bune sisteme de invatamant din lume, pe punctul de a fi reformat: Materiile vor fi scoase din programa de invatamant a elevilor finlandezi

Autoritatile finlandeze intentioneaza sa revolutioneze sistemul de invatamant din aceasta tara, desi este considerat unul dintre cele mai bune din lume. Potrivit descopera. ro, se doreste ca.

Cum sa faci cele mai gustoase clatite de cartofi

Sunt cele mai simple clatite sarate pe care le-ai putea prepara. Sunt ideale pentru micul dejun, pachet sau gustare. Daca nu ai musafiri pretentiosi la masa, le poti servi si ca aperitiv.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2843 seconds )