Libnet.ro
UNICEF

16:00

Comisia Europeana, SUA si Olanda desfiinteaza modificarea Codului Penal: Un pas inapoi pentru Romania

Adevărul Adevărul,
Comisia Europeana, SUA si Olanda desfiinteaza modificarea Codului Penal: Un pas inapoi pentru Romania

Amendarea Codului Penal, votata ieri in Parlament, a starnit reactii de ingrijorare din partea partenerilor externi ai Romaniei, iar modificarile au atras si atentia Comisiei Europene. continuă pe Adevărul

Comisia Europeana, SUA, Olanda si Marea Britanie critica dur modificarile aduse Codului penal: Un semnal ingrijorator pentru investitori, care va afecta negativ economia Romaniei

Un val de critici a fost adus, miercuri, Romaniei, dupa ce Camera Deputatilor a adus, cu o zi in urma, modificari la Codul Penal. Plenul Camerei Deputatilor a adoptat un proiect de lege prin care se modifica C.

Comisia Europeana, SUA, Olanda, Marea Britanie si Germania critica dur modificarile aduse Codului penal: Un semnal ingrijorator pentru investitori, care va afecta negativ economia Romaniei

Un val de critici a fost adus, miercuri, Romaniei, dupa ce Camera Deputatilor a adus, cu o zi in urma, modificari la Codul Penal. Plenul Camerei Deputatilor a adoptat un proiect de lege prin care se modifica C.

Reactie dura a Ambasadei SUA fata de modificarea Codului Penal: Un pas inapoi pentru Romania, o indepartare de la principiile transparentei si ale statului de drept, un semnal descurajator pentru investitori, care va afecta negativ economia Romaniei

Ambasada SUA a transmis o reactie extrem de dura fata de modificarile Codului Penal din sedinta de ieri a Camerei Deputatilor. Aceasta actiune a Parlamentului reprezinta o indepartare de la principiile transparentei si ale statului de drept si este un semnal descurajator pentru investitori, care va afecta negativ economia Romaniei, se arata in pozitia Ambasadei SUA transmisa HotNews. ro. Reactii negative la adresa votului din Parlament au venit miercuri si din partea Ambasadei Olandei si de la Comisia Europeana.

Reactie dura a Ambasadei SUA fata de modificarea Codului Penal: Un pas inapoi pentru Romania, o indepartare de la principiile transparentei si ale statului de drept, un semnal descurajator pentru investitori, care va afecta negativ economia Romaniei/ Rea

Ambasada SUA a transmis o reactie extrem de dura fata de modificarile Codului Penal din sedinta de ieri a Camerei Deputatilor. Aceasta actiune a Parlamentului reprezinta o indepartare de la principiile transparentei si ale statului de drept si este un semnal descurajator pentru investitori, care va afecta negativ economia Romaniei, se arata in pozitia Ambasadei SUA transmisa HotNews. ro. Reactii negative la adresa votului din Parlament au venit miercuri si din partea Ambasadei Germaniei, Ambasadei Olandei, Comisiei Europene si a Marii Britanii.

Ambasada SUA, fata de modificarea Codului Penal: Aceasta actiune reprezinta o indepartare de la principiile transparentei. E un semnal descurajator pentru investitori

Ambasada Statelor Unite la Bucuresti a transmis, miercuri, o reactie dura fata de modificarile Codului Penal, relateaza HotNews. Aceasta actiune a Parlamentului reprezinta o indepartare de la principiile.

Macovei cere sanctionarea deputatilor PDL care au votat modificarea Codului penal.

Monica Macovei solicita conducerii PDL sanctionarea deputatilor democrat-liberali care au votat pentru modificarea Codului penal, informeaza Mediafax. Macovei mentioneaza ca, potrivit listei de vot de pe site-ul Camerei Deputatilor, deputatii Adrian Gurzau si Gheorghe Udriste au votat pentru modificarea infractiunii de conflict de interese, alaturi de USL, iar deputatul Dragos-Ionel Gunia s-a abtinut. Citeste si: Reactie dura a CE la modificarea Codului Penal: Oficialii romani trebuie sa se .

Purtatorul de cuvant al Guvernului nu stie nimic despre modificarea Codului Penal.

Purtatorul de cuvant al Guvernului, Mirel Palada, a declarat, la Digi 24, ca nu detine nici o informatie despre modificarea Codului Penal si ca nu poate sa redea pozitia premierului asupra acestui subiect, pentru ca abia s-au intors din Africa de Sud. Citeste si: Doar secretarele si soferii vor mai raspunde pentru conflict de interese Reactia premierului Victor Ponta fata de modificarile Codului penal intarzie, in contextul concertului de ingrijorari interne, dar si externe. Pana miercuri .

Blaga, de acord cu Macovei: Deputatii care au votat alaturi de USL modificarea Codului penal ar trebui sanctionati

PDL-istii care au votat pentru modificarea Codului Penal marti trebuie sanctionati, potrivit presedintelui democrrat-liberal, Vasile Blaga. Am discutat cu Monica Macovei si impartasim acelasi punct de .

Monica Macovei cere sanctionarea deputatilor PDL care au votat pentru modificarea Codului Penal

Monica Macovei a solicitat conducerii PDL sanctionarea deputatilor din partid care au votat pentru modificarea Codului Penal sau s-au abtinut, relateaza Mediafax. Potrivit europarlamentarului, deputatii Adrian .

Comisia Europeana, SUA si Olanda desfiinteaza legea amnistiei: Un pas inapoi pentru Romania

Amendarea Codului Penal, votata ieri in Parlament, a starnit reactii de ingrijorare din partea partenerilor externi ai Romaniei, iar modificarile au atras si atentia Comisiei Europene.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )