Libnet.ro
UNICEF

06:00

Comisia Europeana sustine aplicarea Master Planului General de Transport al Romaniei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Comisia Europeana sustine aplicarea Master Planului General de Transport al Romaniei

Eurodeputata PSD Claudia Tapardel a aparat pozitia Romaniei in sedinta Comisiei pentru Transport si Turism din Parlamentul European cu ocazia dezbaterii Master Planului General de Transport al Romaniei MPGTR) impreuna cu reprezentantii Comisiei Europene prezenti la discutii. continuă pe Ziarul Bursa

Comisia Europeana sustine aplicarea Master Planului General de Transport al Romaniei

Eurodeputata PSD Claudia Tapardel a aparat pozitia Romaniei in sedinta Comisiei pentru Transport si Turism din Parlamentul European cu ocazia dezbaterii Master Planului General de Transport al Romaniei MPGTR) impreuna cu reprezentantii Comisiei Europene prezenti la discutii.

Feroviarii particulari vor sa reclame Guvernul ca favorizeaza CFR Marfa tocmai la Comisia Europeana, care a acceptat facilitatile acordate societatii

Organizatia Patronala a Societatilor Feroviare Private din Romania, o federatie patronala noua, condusa de avocatul Vlad Nichita, si-a propus sa debuteze in forta in spatiul public printr-o actiune despre care ar fi trebuit sa stie ca nu va avea succes: reclamarea la Comisia Europeana a practicilor prin care statul favorizeaza CFR Marfa.

Comisia Europeana, sprijin pentru Ungaria in privinta imigrantilor clandestini

Comisia Europeana s-a oferit marti sa ajute guvernul ungar pentru a infiinta centre temporare in scopul de a procesa rapid cererile de azil si de a-i returna pe imigrantii clandestini. Sprijinul vine ca urmare a.

Comisia Europeana propune un plan de asistenta pentru a ajuta Ungaria sa faca fata imigratiei, dupa o revolta intr-o tabara de refugiati

Comisia Europeana a propus Ungariei asistenta pentru construirea unor centre temporare pentru procesarea solicitarilor de azil, in contextul in care Guvernul de dreapta de la Budapesta a luat masuri dure impotriva imigratiei, relateaza Reuters.

Comisia Europeana ajuta Ungaria sa faca fata imigratiei. Ce fonduri va aloca CE

Comisia Europeana a propus Ungariei asistenta pentru construirea unor centre temporare pentru procesarea solicitarilor de azil, in contextul in care Guvernul de dreapta de la Budapesta a luat masuri dure impotriva imigratiei.

Criza in Grecia:Comisia Europeana ar fi facut o propunere de ultima ora premierului Alexis Tsipras

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, ar fi facut duminca o oferta de ultima ora Atenei, incercand sa ajunga la un acord cu Guvernul grec inaintea expirarii termenului de plata, marti 30 iunie, sustin surse din Uniunea Europeana, dar si din Guvernul grec.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )