Libnet.ro
UNICEF

17:00

Comisia Europeana vrea sa infiinteze o echipa de procurori europeni, pentru a preveni fraudele de pe continent

B1 B1,
Comisia Europeana vrea sa infiinteze o echipa de procurori europeni, pentru a preveni fraudele de pe continent

Autoritatile de la Bruxelles planuiesc sa infiinteze o echipa de procurori pentru a lupta impotriva fraudelor din Uniunea Europeana, a declarat Giovanni Kessler, directorul general al Oficiului de Lupta. continuă pe B1

Comisia Europeana vrea sa infiinteze o echipa de procurori europeni, pentru a ...

Autoritatile de la Bruxelles planuiesc sa infiinteze o echipa de procurori pentru a lupta impotriva fraudelor din Uniunea Europeana, a declarat Giovanni Kessler, directorul general al Oficiului de Lupta Antifrauda, citat de b1. ro. Comisia Europeana prevede publicarea reglementarilor legate de infiintarea unei echipe europene de procurori pana in iunie anul viitor. Toata lumea intelege ca este nevoie sa facem ceva important in aceasta perioada de criza economica. Fiecare guvern o datoreaza .

Bruxellesul vrea sa infiinteze o echipa europeana de procurori

Comisia Europeana vrea sa infiinteze o echipa de procurori pentru a lupta impotriva fraudelor de pe batranul continent, a declarat miercuri, la Vilnius, Giovanni Kessler, directorul general al Oficiului de Lupta Antifrauda OLAF), citat de AFP.

Zeci de firme si organizatii din Iasi, in prag de FALIMENT dupa ce Comisia Europeana a ...

Zeci de firme si organizatii din judetul Iasi, care gestioneaza programe pe bani europeni, sunt in prag de faliment dupa ce Comisia Europeana a suspendat platile in cadrul programului POSDRU, potrivit digi24. ro. In aceste conditii, sute de angajati ale caror salarii trebuiau platite din bani europeni nu au mai incasat niciun leu de peste o jumatate de an. La baza deciziei Comisiei Europene sta o serie de nereguli semnalate in modul de derulare a proiectelor in mai multe judete din tara. Plati .

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2357 seconds )