Libnet.ro
UNICEF

01:05

O comisie din Parlamentul European vrea infiintarea unui Parchet European pentru frauda si coruptie

Antena3 Antena3,
O comisie din Parlamentul European vrea infiintarea unui Parchet European pentru frauda si coruptie

O comisie din Parlamentul European vrea infiintarea unui Parchet European pentru anchetarea cazurilor de frauda electorala, coruptie in fotbal, manipularea pariurilor sportive sau trucarea meciurilor. Propunerea. continuă pe Antena3

O comisie a Parlamentului European cere infiintarea unui Parchet al UE care sa aiba in competente criminalitatea organizata, frauda electorala si manipularea pariurilor sportive

O comisie a Parlamentului European cere ca persoanele condamnate pentru criminalitate organizata, coruptie sau spalare de bani sa fie excluse de la orice licitatii publice in Uniunea Europeana si sa nu mai aiba dreptul de a detine functii publice. Comisia speciala privind Coruptia si Crima Organizata cere, de asemenea, Comisiei Europene infiintarea unui Parchet European care sa ancheteze cazurile de coruptie la nivel european.

PE cere infiintarea unui Parchet al UE care sa aiba in competente coruptia

O comisie a Parlamentului European PE) cere ca persoanele condamnate pentru criminalitate organizata, coruptie sau spalare de bani sa fie excluse de la orice licitatii publice in Uniunea Europeana UE) si sa nu mai aiba dreptul de a detine functii publice.

Parlamentul European va decide asupra infiintarii unui Parchet European

O comisie din Parlamentul European va inainta Comisiei Europene CE) o propunere de infiintare a unui Parchet European pentru anchetarea cazurilor de frauda electorala, coruptie in fotbal, manipularea pariurilor sportive sau trucarea meciurilor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )