Libnet.ro
UNICEF

00:07

Compania din Romania care va acorda angajatilor prime de 600 de euro din profitul obtinut

Antena3 Antena3,
Compania din Romania care va acorda angajatilor prime de 600 de euro din profitul obtinut

Producatorul de anvelope Continental va acorda angajatilor din Romania cate 600 de euro din profitul obtinut anul trecut, suma fiind cu 20% mai mare fata de ceea ce s-a acordat cu un an inainte, po. continuă pe Antena3

Zona din Romania in care stratul de zapada masoara un metru si jumatate

Stratul de zapada ajunge pana la un metru si jumatate grosime in zona Cota 2000 din Masivul Fagaras, toate traseele montane din Arges situate la altitudini mai mari de 1 500 de metri fiind inch.

Georgian Pop: numarul persoanelor expulzate din Romania, in crestere

Presedintele Comisiei parlamentare de control al Serviciului Roman de Informatii, Georgian Pop, a declarat, miercuri, ca in 2015 zeci de persoane au fost expulzate din Romania, in urma unor anchete de preventie privind terorismul, anul acesta numarul lor fiind in crestere, iar in cazul in care vor fi ridicate vizele pentru cetatenii turci in UE, numarul acestora va fi mult mai mare.

Italia a modificat alerta cu privire la branza din Romania

Autoritatile italiene au corectat ieri notificarea transmisa in data de 16 martie in Sistemul de alerta rapida pentru alimente si furaje RASFF) cu privire la contaminarea cu Escherichia coli E-coli) a branzei din Romania.

Aproape 800 de cercetatori din peste 30 de tari, asteptati la Timisoara la Conferinta Diaspora in cercetarea stiintifica si invatamantul superior din Romania

Aproape 800 de cercetatori din peste 30 de tari vor participa vor participa la Conferinta Diaspora in cercetarea stiintifica si invatamantul superior din Romania, care se va desfasura la Timisoara, intre 25-28 aprilie.

Topul oraselor cu cea mai mare suprafata de spatii comerciale din Romania: Timisoara urca sapte pozitii in top

Schimbari uriase in topul oraselor cu cea mai mare suprafata de centre comerciale moderne din Romania, un top in care Timisoara urca sapte pozitii si ajunge in lista celor mai mari trei orase din tara noastra, cu un total de peste 160. 000 mp la finele.

Comisia Europeana a modificat alerta privind branza din Romania

Comisia Europeana a modificat alerta privind posibila existenta a bacteriei Escherichia coli in branza provenind din Romania, dupa ce premierul Dacian Ciolos a cerut clarificari, argumentand ca avertizarea viza un produs de alt tip, potrivit Mediafax.

Comisia Europeana a modificat alerta alimentara privind branza cu E-coli din Romania

Comisia Europeana a modificat alerta privind posibila existenta a bacteriei Escherichia coli in branza provenind din Romania, dupa ce premierul Dacian Ciolos a cerut clarificari,.

Cum va arata show-ul Rihannei din Romania. Imagini incendiare din turneul ANTI

Este oficial! Rihanna vine la Bucuresti, in data de 14 august, capitala Romaniei fiind si ultima locatie a turneului ANTI World Tour. Cu peste o suta de dansatori si efecte speciale inedite, Rihanna promite cel mai spectaculos turneu din intreaga sa cariera. Iar primele fotografii par sa ii dea dreptate in totalitate.

Volvo recheama in service 111 masini din Romania echipate cu motor diesel deoarece acesta se poate opri in mers

Volvo recheama in service 111 automobile din Romania modele S60, S60 Cross Country, V60, V60 Cross Country, XC60 si V70 echipate cu motor turbo diesel in cinci cilindri deoarece propulsorul se poate opri in mers si reporni, fapt ce pericliteaza siguranta condusului.

Consiliul Uniunii Scriitorilor din Romania a decis excluderea membrilor autodeclaratei 'conduceri a USR'

Consiliul Uniunii Scriitorilor din Romania USR) decis, luni, excluderea din Uniune a membrilor autodeclaratei 'conduceri a USR', respectiv a scriitorilor Ioana Craciunescu, Dan Iancu, Florin Iaru, Cosmin Perta, Valeriu Mircea Popa, Cristian Tiberiu Popescu, Octavian Soviany, Adrian Suciu, Cristian Teodorescu, Paul Vinicius, Daniel Vorona, potrivit Agerpres.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )