Libnet.ro
UNICEF

01:05

Compania Energy Holding a fost pusa sub urmarire penala

Antena3 Antena3,
Compania Energy Holding a fost pusa sub urmarire penala

Compania Energy Holding a fost pusa sub urmarire penala, ca persoana juridica, pentru evaziune fiscala si delapidare, au precizat surse judiciare pentru AGERPRES. Potrivit surselor citate, compania. continuă pe Antena3

Surse: Compania Energy Holding, controlata de milionarul Bogdan Buzaianu, pusa sub acuzare pentru delapidare si evaziune fiscala

Compania Energy Holding, controlata de omul de afaceri Bogdan Buzaianu, a fost pusa sub acuzare de procurorii Parchetului Curtii de Apel Bucuresti, pentru delapidare si evaziune fiscala, printre acuzatii fiind si achizitia de terenuri la preturi supraevaluate de la omul de afaceri Said Baaklini si de la o alta persoana, au declarat joi, pentru News. ro, surse judiciare.

Elena Udrea, reactie la punerea sub urmarire penala a lui Vasile Blaga. Explicatiile date la DNA de fosta sefa PMP

Deputatul Elena Udrea a declarat miercuri dupa-amiaza la sosirea la DNA Ploiesti ca este neasteptata punerea sub urmarire penala a lui Vasile Blaga, aratand totodata, prin trimitere la.

Victor Ponta, prima reactie dupa punerea sub urmarire penala a lui Vasile Blaga: Acum va mai place baieti?!?!

Victor Ponta a transmis, miercuri, un mesaj pe Facebook ca reactie la ultimile stiri care il au protagonist pe fostul copresedinte PNL Vasile Blaga. Daca mai exista vreun fraier in Romania care nu a.

Cristian Popescu Piedone a fost pus sub acuzare, in dosarul in care este acuzat de conflict de interese

Fostul primar al Sectorului 4 Cristian Popescu Piedone a precizat, joi, ca a fost pus sub acuzare pentru conflict de interese.

Cristian Popescu Piedone a fost pus sub acuzare, in dosarul in care este cercetat de conflict de interese

Fostul primar al Sectorului 4 Cristian Popescu Piedone a precizat, joi, ca a fost pus sub acuzare pentru conflict de interese.

Coruptie in securitate in Franta: Fostul director central al informatiilor interne a fost pus sub acuzare pentru trafic de influenta

Fostul director central al serviciului francez de informatii interne, Bernard Squarcini, un apropiat al lui Nicolas Sarkozy, a fost pus sub acuzare miercuri la Paris in special pentru trafic de influenta si deturnare de fonduri publice, in cadrul unei anchete asupra activitatilor sale dupa trecerea in sectorul privat, au facut cunoscut surse judiciare, potrivit AFP, preluata de Agerpres.

Primarul Campinei a fost pus sub control judiciar de procurorii DNA. Tiseanu ar fi folosit o masina de 30.000 de euro, pe care o cumparase pentru Politia Locala

Primarul orasului Campina, Horia Tiseanu, a fost pus sub control judiciar de procurorii anticoruptie, pentru 60 de zile, intr-un dosar care vizeaza fapte de abuz in serviciu si trafic de influenta.

Surse: Stilista Adina Buzatu, pusa sub control judiciar

Stilista Adina Buzatu a parasit sediul Parchetului de pe langa Curtea de Apel Ploiesti dupa mai multe ore de audieri, ea fiind plasata sub control judiciar pe cautiune, au declarat surse apropiate.

Primarul Campinei a fost pus sub control judiciar, intr-un dosar de abuz in serviciu si trafic de influenta

Primarul orasului Campina, Horia Tiseanu, a fost audiat, marti, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) Ploiesti, intr-un dosar care vizeaza fapte de abuz in serviciu si trafic de influenta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2431 seconds )