Libnet.ro
UNICEF

01:05

Compania Lidl va investi, in acest an, aproximativ 100 milioane de euro

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Compania Lidl va investi, in acest an, aproximativ 100 milioane de euro

Compania Lidl va investi in acest an aproximativ 100 milioane de euro in dezvoltarea si consolidarea business-ului din Romania, continuandu-si planurile de expansiune. continuă pe Ziarul Bursa

Germania opreste un contract simbolic cu Rusia: o afacere de 100 milioane de euro in domeniul apararii

Ministrul german al Economiei a confirmat luni ca a oprit un contract de 100 milioane de dolari cu Rusia, contract ce prevede livrarea de simulatoare de lupta, anunta Reuters. Prin aceasta decizie, Germaniei depaseste sanctiunile anuntate de UE saptamina trecuta, sanctiuni ce se aplica doar contractelor viitoare, nu celor existente.

NEPI a atras 100 de milioane de euro pentru investitii imobiliare

Fondul sud-african NEPI a atras aproximativ 100 milioane euro printr-o majorare de capital, bani care vor fi utilizati pentru finantarea de proiecte imobiliare, potrivit unui comunicat remis astazi Bursei de Valori Bucuresti BVB).

BNR plateste 2,3 milioane euro pentru renovarea conacului unui fost guvernator din perioada interbelica

BNR vrea sa renoveze un conac din comuna Pausesti-Maglasi, judetul Valcea, care a apartinut lui Mihail Oromolu, guvernator al bancii centrale in perioada interbelica, si estimeaza ca va plati pentru acest proiect pana la 10,2 milioane lei 2,3 milioane euro), inclusiv TVA, transmite Mediafax.

NEPI: Majorare de capital cu 80 milioane euro pentru proiecte imobiliare

Fondul de investitii NEPI va face o majorare de capital in valoare de 80 milioane euro pentru finantarea proiectelor imobiliare.

Primaria Craiova a cumparat 100 de autobuze poloneze la pretul de 12 milioane de euro

100 de autobuze pentru transportul urbban au fost cumparate de Primaria Craiova printr-un contract de 54,2 milioane lei 12,2 milioane euro), inclusiv TVA. -un contract de 54,2 milioane lei 12,2 milioane euro), inclusiv TVA.

P and G vrea sa renunte la aproximativ 100 de branduri pentru a se concentra pe cele importante

Procter and Gamble, cel mai mare producator de bunuri de consum la nivel mondial, intentioneaza sa vanda sau sa renunte la circa 100 de branduri, in urmatorii doi ani, pentru a reduce costurile si a se concentra pe cele mai importante linii de produse, transmite Bloomberg.

ProcterGamble vrea sa renunte la aproximativ 100 de branduri

ProcterGamble, cel mai mare producator de bunuri de consum la nivel mondial, intentioneaza sa vanda sau sa renunte la circa 100 de branduri, in urmatorii doi ani, pentru a reduce costurile si a se concentra pe cele mai importante linii de produse, relateaza Mediafax.

Peste 4,3 MILIOANE EURO puse in joc la extragerea Loto 6/49

Un roman ar putea deveni astazi mult mai bogat. Peste 4,3 milioane de euro sunt puse in joc la tragerea LOTO 6 din 49. Pentru Joker, reportul este unul istoric: 3. 1 miloane de.

Lichiditate de peste 1,4 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 6. 934,49 lei 1. 274,87 euro).

Lichiditate de peste 5 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 22. 147,55 lei 5. 070,14 euro).

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )