Libnet.ro
UNICEF

01:05

Companiile care finanteaza online - mult mai puternice decat bancile

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Companiile care finanteaza online - mult mai puternice decat bancile

Puterea de marketing a companiilor care finanteaza online, de genul Google sau Amazon, este mult mai mare decat cheltuielile de marketing ale tuturor bancilor din lume, a subliniat fostul bancher Radu Georgescu, reprezentantul CFO Network. continuă pe Ziarul Bursa

Reluarea exporturilor de petrol iranian, mai lenta decat se anticipa

Avansul exporturilor de petrol iranian, de dupa ridicarea sanctiunilor internationale, este mult mai modest decat asteptarile Teheranului, spune Agentia Internationala pentru Energie IEA), cu sediul la Paris.

Fermierii romani din industria laptelui se plang de concurenta neloiala a producatorilor din Vestul Europei, care primesc subventii mult mai mari

Fermierii din industria laptelui acuza concurenta incorecta a producatorilor din Vestul Europei, acestia din urma primind subventii mult mai mari decat cei din Romania, astfel ca se ajunge in situatia in care crescatorii din tara noastra nu au tehnologii la fel de performante si, ca atare, si pretul de productie este mai mare.

Prognoza meteo pentru marti si miercuri: Vremea va fi mai rece decat in mod obisnuit

Marti, vremea va fi mai rece decat in mod obisnuit la mijlocul lunii martie, cu minime nocturne preponderent negative si bruma in cursul noptii, local in nord, centru, est si sud-est si pe spatii mici in rest, informeaza Mediafax.

Numarul deceselor prin gripa sezoniera, cu aproape 30 mai mare decat in tot sezonul precedent

Numarul deceselor prin gripa sezoniera intregistrate pana in 6 martie a ajuns la 67, cu aproape 30 mai mare decat cel intregistrat in tot sezonul gripal precedent, cand au fost totalizate 40 de cazuri de deces, arata datele Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile CNSCBT) obtinute de News. ro.

Orasul din Romania cu un nivel de trai mai bun decat la Paris, Londra sau Barcelona

Site-ul numbeo. com prezinta un clasament al oraselor cu cel mai bun nivel de trai, luand in calcul mai multi factori precum siguranta, preturile in functie de venituri, puterea de cumparare a.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )