Libnet.ro
UNICEF

09:30

Companiile si regiile de stat din MT, pierderi de peste 558 milioane lei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Companiile si regiile de stat din MT, pierderi de peste 558 milioane lei

Operatorii economici cu patrimoniu/capital integral sau majoritar de stat aflati in subordinea Ministerului Transporturilor MT) au inregistrat, anul trecut, pierderi totale de 558,195 milioane lei, se arata in proiectul de raport pe 2013 privind activitatea regiilor autonome si a societatilor comerciale la care statul detine o participatie majoritara sau integrala, subordonate MT. continuă pe Ziarul Bursa

Nestle a investit peste 10 milioane de euro in fabrica de la Timisoara, de la preluarea Joe din urma cu 14 ani

Nestle, unul dintre cei mai mari producatori alimentari din lume, a investit in Romania peste 10 milioane de euro in dezvoltarea fabricii din Timisoara, de la preluarea Joe din anul 2001, suma care nu include si valoarea de achizitie a facilitatii din.

Fiat va investi peste 700 de milioane de dolari in Polonia

Fiat Chrysler Automobiles va investi in total peste 770 milioane de dolari pentru a retehnologiza fabricile din sudul Poloniei unde ar trebui sa inceapa productia inlocuitorului modelului Punto, scrie Reuters care citeaza autoritatile poloneze. Italienii nu au confirmat planurile, semn ca nu sunt inca pregatiti sa anunte investitia.

Bosch tinteste afaceri de peste 230 milioane euro in tara si isi mareste cu 700 numarul de salariati

Grupul german Bosch si-a marit cu 32 milioane euro cifra de afaceri, pana la 212 milioane euro, iar estimariule pentru anul in curs arata un avans de 10%, a spus seful filialei, Mihai Boldijar, la conferinta anuala a companiei. Bosch va face angajati la fabricile din Blaj si Cluj, iar numarul total de angajati va ajunge de la 1. 700 la 2.

Google, cel mai valoros brand din lume, peste Apple

Google a depasit Apple si a devenit cel mai valoros brand din lume. Anul trecut, Google era pe pozitia a doua, dupa Apple, care a detinut acest titlu timp de trei ani consecutiv, potrivit unui top al brandurilor la nivel global realizat de firma de publicitate si cercetare Millward Brown.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )