Libnet.ro
UNICEF

01:05

Companiile romanesti isi rasplatesc actionarii cu unele dintre cele mai mari dividende din Europa

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Companiile romanesti isi rasplatesc actionarii cu unele dintre cele mai mari dividende din Europa

Cu randamente care sunt adesea peste dobanda bancara pe un an, iar in cazurile cele mai fericite o depasesc chiar si de trei ori, dividendele acordate de catre companiile romanesti sunt printre cele mai mari din Europa. continuă pe Wall-Street Ro

Companiile din Romania isi rasplatesc actionarii cu unele dintre cele mai mari dividende din Europa

Cu randamente care sunt adesea peste dobanda bancara pe un an, iar in cazurile cele mai fericite o depasesc chiar si de trei ori, dividendele acordate de catre companiile romanesti sunt printre cele mai mari din Europa.

FGDB: Tara noastra are unul dintre cele mai mari procente de acoperire a depozitelor bancare garantate

Raportul dintre totalul resurselor Fondului de garantare a depozitelor in sistemul bancar FGDB) si depozitele garantate se situeaza la 2,2%, tara noastra avand, astfel, unul dintre cele mai mari procente din Uniunea Europeana UE) de acoperire a depozitelor bancare garantate, informeaza un comunicat de presa.

Aeroportul Henri Coanda, nominalizat la unul dintre cele mai prestigioase premii din aviatia mondiala

Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti a fost nominalizat de catre expertii companiilor aeriene la Routes Europe Awards, una dintre cele mai prestigioase distinctii din aviatia mondiala, informeaza.

CELE MAI COOL 10 ORASE MICI DIN EUROPA!

Paris, Londra, Roma orasele mari europene nu mai au nevoie de absolut nicio descriere. Dar ati auzit vreodata de orasele de vis precum Tremolat, Binn, sau Vestmannaeyjar? Ei bine, afla ca unele dintre cele mai frumoase orase din Europa sunt cele mai micute, despre care poate ca nu ai auzit niciodata pana acum. ADPM va prezinta astazi cele mai cool 10 orase mici europene, un top intocmit de site-ul foxnews. com. Continue reading .

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )