Libnet.ro
UNICEF

17:30

Computerul intelege arta mai bine decat un expert

Playtech Playtech,
Computerul intelege arta mai bine decat un expert

Exista mai multe modalitati prin care expertii identifica operele de arta false, printre care se numara analiza vopselii folosite si a izotopilor , dar niciuna nu e perfecta. E o poveste comuna: un artist creeaza o opera de arta. Aceasta, din diverse motive, ajunge in locuri sau in maini nepotrivite. intr-un final, o copie este [] Computerul intelege arta mai bine decat un expert Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

Taylor Swift si Calvin Harris, cel mai bine platit cuplu din lume! I-au detronat pe Beyonce si Jay-Z

Beyonce si Jay-Z au fost detronati! Daca pana acum ei ocupau primul loc al topului celor mai bine platite cupluri din intreaga lume, pozitia fruntasa in clasament este mai nou ocupata de Taylor Swift si Calvin Harris! .

Drumurile din Romania arata ca dupa bombardament. CNADNR recunoaste: Mai bine de jumatate din reteaua de drumuri nationale este EXPIRATA

Mai bine de jumatate din reteaua de drumuri nationale este expirata. O recunosc chiar oficialii Companiei Nationale de Drumuri, dar vestile proaste nu se opresc aici. Autoritatile nu au banii necesari pentru a.

Gigi Becali: Steaua e mai puternica decat a fost vreodata

Patronul Stelei, Gigi Becali, a declarat joi ca Steaua nu a fost niciodata mai puternica decat este in prezent si ca nu se poate vorbi de nicio rivalitate cu ASA Tg. Mures.

Jucatorul roman de Dota2 Armand bOne7 Pittner este cel mai bine platit gamer local: Tanarul sustine ca salariul sau este de domeniul miilor de euro

Armand bOne7 Pittner, jucator roman de Dota2, este cel mai bine platit gamer local, potrivit Computer Games, unul dintre organizatorii competitiilor de profil din Romania, care citeaza site-ul Esport.

Jucatorul roman de Dota2 Armand bOne7 Pittner este cel mai bine platit gamer local: Tanarul sustine ca salariul sau este de ordinul miilor de euro

Armand bOne7 Pittner, jucator roman de Dota2, este cel mai bine platit gamer local, potrivit Computer Games, unul dintre organizatorii competitiilor de profil din Romania, care citeaza site-ul Esport.

Comunismul si saracia din Cuba arata mult mai bine in aceste fotografii [FOTO]

Cuba este o tara pe care, cel mai des, o recunosti princomunismul care inca rezista, imaginea lui Che Guevara pe tricourile rebelilor, prin trabucuri si prin masinile americane inca folosite. in Bucuresti, pana pe 5 iulie, este o expozitie fotografica dedicata Cubei si am ales pentru tine cele mai interesante si captivante 30 de imagini. [] Comunismul si saracia din Cuba arata mult mai bine in aceste fotografii [FOTO] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Plata cu cardul in strainatate, mai ieftina decat schimburile la casele valutare

Utilizarea cardului la comercianti reprezinta, in general, cea mai ieftina metoda de plata in calatoriile in afara tarii, aducand economii semnificative comparativ cu schimburile valutare realizate in tara sau la destinatie, arata un studiu MasterCard realizat la nivelul Europei Centrale si de Est si Israel.

Gabriel Oprea, despre interimatul sau la Guvern: Nu se va prelungi mai mult decat trebuie. Mi-as dori ca Ponta sa se intoarca si maine

Premierul interimar Gabriel Oprea a declarat, miercuri seara, la Sinteza zilei, ca si-ar dori ca Victor Ponta sa se intoarca si maine, afirmand ca interimatul sau la Guvern nu se va prelungi mai mult.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )