Libnet.ro
UNICEF

05:30

Comvex a primit o finantare de 33,6 milioane euro pentru un proiect strategic in Portul Constanta

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Comvex a primit o finantare de 33,6 milioane euro pentru un proiect strategic in Portul Constanta

Compania Comvex SA a primit un credit in valoare de 33,6 milioane de euro, din partea Raiffeisen Bank si EximBank Romania, pentru finantarea proiectului Terminal de cereale in Portul Constanta, potrivit unui comunicat comun al celor doua banci, trimis Redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Guvernul ungar a lansat un program pilot de 3,2 milioane euro pentru comunitatile ungare din Romania

Guvernul ungar a decis sa-si extinda programele de dezvoltare economica destinate comunitatilor ungare din Romania si va lansa un program pilot in valoare de un miliard de forinti 3,2 milioane.

Toti indicii au inchis in scadere, pe un rulaj de aproape 15 milioane euro

Indicii Bursei de Valori Bucuresti BVB) au incheiat sedinta de tranzactionare de ieri in depreciere, in contextul in care a fost inregistrat un volum de tranzactionare de 67,53 milioane de lei 14,77 milioane euro), inferior celui de miercuri, de 178,2 milioane lei.

90 de milioane euro pentru imbunatatirea calitatii apei din Valea Jiului

Ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, promite ca lucrarile vor fi terminate pana la sfarsitul anului 2023 si ca de rezultatele lucrarilor de reabilitare si extindere a retelei de apa potabila si canalizare vor beneficia 117. 365 locuitori.

Doua milioane de euro, suma acordata de Uniunea Europeana pentru restaurarea celui mai vechi teatru din Romania

Uniunea Europeana va oferi o finantare de doua milioane de euro primului teatru din Romania, Teatrul Vechi Mihai Eminescu din Oravita, judetul Caras-Severin.

FOTO Laborator de endoscopie cu cea mai performanta aparatura. Investitia se apropie de 2 milioane de euro

La Spitalul Clinic Judetean de Urgenta SCJU) din Oradea a fost inaugurat un modern laborator de endoscopie digestiva diagnostica si terapeutica din tara, o investitie de aproape doua milioane de euro din fonduri proprii, de la primaria oradeana si de la Ministerul Sanatatii.

Romania lucrului prost facut. Cum a ajuns o hidrocentrala de 163 de milioane de euro imposibil de folosit fiindca ar inunda doua poduri de cale ferata

Inaugurata festiv in decembrie 2013 dupa 24 de ani de lucrari, hidrocentrala de pe raul Olt din dreptul localitatii Racovita judetul Sibiu) este rezultatul unor investitii de 162,7 milioane de euro. Nu a putut fi pusa in functiune nici pana in ziua de azi din cauza a doua poduri CFR aflate trei kilometri in aval, poduri care ar fi maturate de ape daca hidrocentrala ar fi pornita.

Subiectele zilei: 100 milioane Euro, piata neagra a vinului romanesc; Primele vizite in strainatate ale lui Donald Trump aduc in pragul disperarii gazdele; 4 dati cand lui Firea nu i-a fost rusine sa cheltuiasca milioane de euro din bani publici

Problema plagiatelor nu este inca pe deplin lamurita. Cum explica SRI blocarea doctoratelor de la Academia sa. La aproape un an de cand mai multi doctori ai Academiei Nationale de Informatii Mihai Viteazul au decis sa renunte unilateral la titlurile academice. DNA confirma ca Secureanu i-a cumparat bijuterii lui Vrabi din banii pentru curatarea instrumentarului ginecologic. Procesul lui Florin Secureanu, managerul de la Malaxa, va incepe in curand. Procurorii anticoruptie au descoperit in spitalul Primariei.

[P] Prezenta Sistemului Coca-Cola in Romania aduce o valoare adaugata de 448 milioane de euro in economia locala

Sistemul Coca-Cola genereaza pe piata locala o valoare adaugata de 448 milioane de euro, echivalentul a 0,3% din PIB, conform rezultatelor studiului Impactul socio-economic al Sistemului Coca-Cola in Romania. Peste jumatate din aceasta suma, generata de intregul lant de valoare Coca-Cola, reprezinta contributia la bugetul de stat - 241 milioane euro - si constituie 0,8% din toate taxele incasate de statul roman. Totodata, fiecare loc de munca la Coca-Cola genereaza alte 12 locuri de munca in economie.

Adrian Moraru: Camera Deputatilor va cumpara trei limuzine de lux, de cate 120.000 de euro, pentru Adunarea Parlamentara a NATO

Camera Deputatilor ar urma sa cumpere trei masini de lux care sa fie folosite cu prilejul Adunarii Parlamentare a NATO, a anuntat pe Internet Adrian Moraru, director adjunct la Institutul pentru Politici Publice.

Cum vrea Camera Deputatilor, condusa de Liviu Dragnea, sa cheltuiasca peste un milion de euro pentru masini de lux necesare patru zile, in loc sa le inchirieze

Adrian Moraru, director adjunct la Institutul pentru Politici Publice, semnaleaza, pe contul lui de Facebook, o licitatie prin care Camera Deputatilor vrea sa cumpere autoturisme, inclusiv trei limuzine de lux, in valoare de peste un milion de euro. Totul pentru un eveniment - Adunarea Parlamentara NATO - organizat in toamna la Bucuresti si care dureaza doar patru zile.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2609 seconds )