Libnet.ro
UNICEF

17:30

Concedieri la Posta Romana. Circa 3.650 de angajati vor fi dati afara

Antena3 Antena3,
Concedieri la Posta Romana. Circa 3.650 de angajati vor fi dati afara

Circa 3. 650 de salariati de la Posta Romana vor fi concediati, acestia urmand sa primeasca intre 3 si 30 de salarii compensatorii de la bugetul de stat. Lista cu disponibilzati va fi intocmita saptamana. continuă pe Antena3

Disponibilizari la Posta Romana: 3.650 de salariati vor fi dati afara si vor primi intre 3 si 30 de salarii compensatorii

Posta Romana va disponibiliza un numar de 3. 650 de salariati, reprezentand 11,4% din personal, cifra fiind stabilita in urma negocierilor privind aplicarea normarii muncii derulate intre conducerea companiei si sindicate. in prezent, operatorul national postal are circa 32. 000 de salariati.

Circa 3.650 de salariati de la Posta Romana vor fi concediati

Aproximativ 3. 650 de salariati de la Posta Romana vor fi concediati, acestia urmand sa primeasca intre 3 si 30 de salarii compensatorii de la bugetul de stat, informeaza Antena3. ro.

Ponta explica de ce nu vin investitorii la Posta Romana.

Posibilii investitori interesati de cumpararea Postei Romane vor fi goniti daca vor mai observa multe miscari sociale ale angajatilor, deoarece nu pot veni sa investeasca sute de milioane de euro si sa fie luati cu batele de catre angajati, a declarat, joi, premierul Victor Ponta, conform Mediafax. Cu cat mai multe miscari sociale in cadrul Postei, cu atat mai mult o sa-i goneasca pe posibilii investitori. Eu am spus ca-i inteleg pe oameni, si pe cei de la Posta Romana, si pe cei de la .

Posta Romana va disponibiliza un numar de 3.650 de salariati, reprezentand 11,4% din personal

Posta Romana va disponibiliza un numar de 3. 650 de salariati, reprezentand 11,4% din personal, cifra fiind stabilita in urma negocierilor privind aplicarea normarii muncii derulate intre conducerea companiei si sindicate, informeaza Mediafax. In prezent, operatorul national postal are circa 32. 000 de salariati.

Posta Romana va disponibiliza, incepand cu luna iulie, 4.458 de angajati

Posta Romana va disponibiliza, incepand cu luna iulie, 4. 458 salariati, reprezentand 14% din numarul actual al angajatilor companiei, conform unui document discutat in sedinta de marti a Guvernului,.

Nica: Ofertele ferme si angajante pentru Posta Romana, depuse pana la 30 iunie 2014.

Posta Romana va fi restructurata intr-o perioada de 180 zile, iar ofertele ferme si angajante pentru privatizarea companiei vor putea fi depuse pana la 30 iunie 2014, acest ultim termen putand fi insa devansat daca se constata ca operatorul postal a devenit atractiv in urma reorganizarii. Decizia a fost luata in sedinta de miercuri a Guvernului, a declarat ministrul Comunicatilor, Dan Nica, potrivit Mediafax. Citeste si: Guvernul extinde cu 6 luni termenul de privatizare la Posta si .

Posta Romana va disponibiliza un numar de 3.650 de salariati, insemnand 11,4% din personal

Posta Romana va disponibiliza 3. 650 de salariati, reprezentand 11,4% din personal, cifra fiind stabilita in urma negocierilor privind aplicarea normarii muncii derulate intre conducerea companiei si.

Posta Romana va disponibiliza peste 3.600 de salariati

Posta Romana va disponibiliza un numar de 3. 650 de salariati, reprezentand 11,4% din personal, cifra fiind stabilita in urma negocierilor privind aplicarea normarii muncii derulate intre conducerea companiei si sindicate.

Posta Romana precizeaza ca remuneratia neta a Directorului General este de 5.000 de euro lunar

Compania Nationala Posta Romana precizeaza ca remuneratia neta a Directorului General al societatii, Ion Smeeianu, este de 5. 000 de euro lunar, iar pentru participarea la sedintele Consiliului de Administratie CA), ca membru neexecutiv, se adauga o indemnizatie de 1. 000 de euro net), conform surselor de presa.

Posta Romana va disponibiliza, din luna iulie, 4.458 de salariati

Posta Romana va disponibiliza, incepand cu luna iulie, un numar total de 4. 458 salariati, reprezentand 14% din numarul actual al angajatilor companiei, conform unui document discutat in sedinta de marti a Guvernului, citat de Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2324 seconds )