Libnet.ro
UNICEF

01:05

Concediul paternal, prelungit la zece zile, in primele doua luni de la nasterea copilului

Antena3 Antena3,
Concediul paternal, prelungit la zece zile, in primele doua luni de la nasterea copilului

Concediul parternal ar putea fi prelungit la zece zile si acordat in primele doua luni de la nasterea copilului, potrivit unui proiect de lege initiat de unsprezece senatori ai PNL si un senator independent,. continuă pe Antena3

Concediul paternal, prelungit la zece zile, in primele doua luni de la nasterea copilului

Concediul parternal ar putea fi prelungit la zece zile si acordat in primele doua luni de la nasterea copilului, potrivit unui proiect de lege initiat de unsprezece senatori ai PNL si un senator independent.

PROIECT: 11 senatori PNL si unul independent au initiat un proiect de lege care prevede prelungirea concediului paternal la zece zile lucratoare

Un proiect de lege initiat de unsprezece senatori ai PNL si un senator independent prevede prelungirea concediului paternal la zece zile lucratoare acordate in primele doua luni de la nasterea.

Afacerile din comert au crescut in primele cinci luni cu 4%

Cifra de afaceri din comertul cu amanuntul, cu exceptia vanzarilor de autovehicule si motociclete, a crescut in primele cinci luni fata de aceeasi perioada din 2014, atat ca serie bruta cat si ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare.

INS: Afacerile din comertul cu amanuntul au crescut cu 4%, in primele cinci luni

Volumul cifrei de afaceri din comertul cu amanuntul cu exceptia comertului cu autovehicule si motociclete) a crescut in primele cinci luni ale acestui an fata de perioada similara a anului trecut atat ca serie bruta cat si ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate, cu 4,0%, respectiv 4,3%.

Cetatenii straini continua sa incalce regulile de sedere pe teritoriul Moldovei. incalcarile depistate de Politia de frontiera in primele sase luni ale anului

In primele sase luni ale anului 2015, numarul infractiunilor inregistrate in regiunea de sud a frontierei de stat a Republicii Moldova a scazut cu 22%. O anumita categorie de incalcare a legislatiei transfrontaliere este insa in crestere.

CFR SA a avut in primele cinci luni un profit de 16,5 milioane euro

Compania Nationala de Cai Ferate CFR SA, administratorul infrastructurii feroviare publice, a inregistrat un profit de 73 de milioane lei 16,5 milioane euro) in primele cinci luni si o cifra de afaceri de 383,8 milioane lei, a anuntat compania.

Vanzarile de alimente si de carburanti au dus la cresterea comertului cu amanuntul cu 4,3% in primele 5 luni ale anului

Volumul afacerilor din comertul cu amanuntul cu exceptia ccelui cu autovehicule si motociclete), a crescut in primele cinci luni ale acestui an cu 4% in serie bruta si cu 4,3% pe serie ajustata dupa numarul zilelor lucratoare, a anuntat vineri Statistica. Cel mai puternic au crescut vanzarile de alimente +8,4%) si de carburanti +5,7%). Vanzarile de produse nealimentare au scazut cu 0,2%.

Peste 100.000 de soferi nu au platit taxa de pod de la Fetesti, desi sistemul de plata prin SMS este valabil de doua luni

Peste 100. 000 de soferi nu au platit taxa de pod de la Fetesti, desi au trecut doua luni de cand au la dispozitie sistemul de plata prin SMS. Astfel, peste 450. 000 de masini au trecut in perioada 30 aprilie -.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )