Libnet.ro
UNICEF

10:01

Concert de muzica bizantina in Saptamana Luminata

Adevărul Adevărul,
Concert de muzica bizantina in Saptamana Luminata

Ca in fiecare an, corul Kinonia al Episcopiei Severinului si Strehaiei a sustinut in Saptamana Luminata un concert de muzica bizantina si corala in Drobeta Turnu Severin. continuă pe Adevărul

Saptamana Luminata, traditii si obiceiuri. Ce trebuie sa faca barbatii in Miercurea Luminata ca sa nu aiba parte de necazuri

Saptamana Luminata, traditii si obiceiuri. Miercurea Luminata. Miercurea din saptamana de dupa Paste se numeste Miercurea Luminata. in aceasta zi sunt interzise anumite activitati precum munca, dar.

Saptamana Luminata, traditii si obiceiuri. Ce nu ai voie sa faci in Martea Luminata

SAPTAMANA LUMINATA: Traditii si obiceiuri. Astazi este a doua zi din Saptamana Luminata, zi cunoscuta si sub numele de Martea Alba, care este si a treia zi de Paste. Potrivit traditiei si credintelor.

SAPTAMANA LUMINATA. Ce este interzis sa faci in Saptamana Luminata

Saptamana care urmeaza praznicului invierii Domnului este numita Saptamana Luminata. in vechime, Botezul era savarsit in noaptea de Pasti. Cei.

Saptamana Luminata. Joia Luminata, de ce nu ai voie sa faci treaba in aceasta zi

Saptamana Luminata. Joia din Saptamana Luminata, numita si Joia Verde are o semnificatie deosebita. Gospodarii nu trebuie sa munceasca in aceasta zi deoarece vor atrage asupra casei nenorocul,.

Miercurea din Saptamana Luminata: Ce le este INTERZIS femeilor sa faca astazi

Saptamana Luminata este prima saptamana dupa Paste, o perioada incarcata cu obiceiuri si traditie. Miercurea din Saptamana Luminata este ziua in care barbatii se intorc sa munceasca la.

Ce ai voie si ce nu ai voie sa faci in Saptamana Luminata. Traditii si superstitii dupa Paste

Daca saptamana dinaintea Pastelui este cea a Patimilor sau Saptamana Mare, saptamana care urmeaza dupa Invierea Domnului Iisus Hristos este cunoscuta in popor ca Saptamana Luminata. In popor exista credinta ca, odata.

Traditii si obiceiuri pentru Saptamana Luminata: Ce trebuie sa facem si ce este interzis

Saptamana care urmeaza praznicului invierii Domnului este numita Saptamana Luminata. in vechime, Botezul era savarsit in noaptea de Pasti. Cei botezati erau numiti luminati si purtau haine albe.

Ce este interzis sa faci in Saptamana Luminata

Saptamana care urmeaza praznicului invierii Domnului este numita Saptamana Luminata. in vechime, Botezul era savarsit in noaptea de Pasti. Cei botezati erau numiti luminati si purtau haine albe.

in Saptamana Luminata, despre Romania intr-un clasament restrans si onorant

Ne-am plans de atatea ori - si pe buna dreptate - de modul in care este condusa Romania unei democratii mereu firave si neterminate, incat poate e cazul ca, macar in aceasta saptamana de bucurie a crestinatatii ortodoxe, sa mai vorbim si despre altceva.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )