Libnet.ro
UNICEF

11:30

Concertul lui Julio Iglesias din Capitala se reprogrameaza

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Concertul lui Julio Iglesias din Capitala se reprogrameaza

Concertul cantaretului Julio Iglesias care urma sa aiba loc la Sala Palatului din Capitala, in data de 2 iulie, va fi reprogramat pana la sfarsitul acestui an, deoarece artistul a fost supus unei interventii chirurgicale microscopice la spate. continuă pe Ziarul Bursa

Concertul lui Julio Iglesias din Capitala se reprogrameaza

Concertul cantaretului Julio Iglesias care urma sa aiba loc la Sala Palatului din Capitala, in data de 2 iulie, va fi reprogramat pana la sfarsitul acestui an, deoarece artistul a fost supus unei interventii chirurgicale microscopice la spate.

Concertul lui Julio Iglesias in Romania va fi reprogramat. Ce i s-a intamplat artistului

Celebrul artist Julio Iglesias a fost supus unei inteventii chirurgicale la spate in 19 iunie, iar in prezent se afla in SUA pentru perioada de recuperare. Astfel, concertul programat la Bucuresti pentru data de 2 iulie va fi reprogramat.

Concertul lui Julio Iglesias de pe 2 iulie din Bucuresti va fi reprogramat. Artistul a suferit o interventie chirurgicala la spate

Julio Iglesias a fost supus unei inteventii chirurgicale la spate pe 19 iunie, iar in prezent se afla in SUA pentru perioada de recuperare. Astfel, concertul programat la Bucuresti pentru data de 2 iulie va fi.

Julio Iglesias a fost operat la spate. Concertul din Romania vafireprogramat

Cantaretul spaniol Julio Iglesias, in varsta de 71 de ani, a fost supus unei interventii chirurgicale microscopice la spate, vineri, 19 iunie, la clinica Miami Physical Associates. Dat fiind ca medicii i-au recomandat artistului repaus total pentru urmatoarele sase saptamani, concertul pe care trebuia sa-l sustina, pe 2 iulie, in Romania va fi reprogramat pana la sfarsitul acestui an, noua data urmand sa fie anuntata cat de curand.

Un PEDOFIL este cautat de politistii din Capitala dupa ce A ABUZAT patru copii intr-un lift

Un pedofil este cautat de politistii din Capitala dupa ce a abuzat patru copii intr-un lift. Barbatul a fost surprins de camerele de supraveghere in timp ce ii pandea pe minori. A asteptat sa.

Scandal in parcarea unui club de noapte din Mamaia: Sase tineri din Capitala si-au avariat masinile de lux, nervosi dupa ce au vazut nota de plata pe care trebuiau sa o achite

Weekend-ul la malul marii s-a incheiat cu scandal pentru doua grupuri de tineri din Capitala. Totul a pornit dupa ce, vazand nota de plata pe care trebuiau sa o achite, trei tineri bucuresteni le-au cerut.

A agresat sexual patru copii in liftul unui bloc din Capitala. I-a blocat intre etaje si apoi s-a DEZBRACAT

Un barbat care a agresat sexual patru copii, cu varste intre sapte si 10 ani, in liftul unui bloc din Sectorul 3 al Capitalei, este cautat de politisti, care au si imagini cu suspectul, surprinse de o camera.

Barbat cautat de politisti dupa ce a agresat sexual patru copii in liftul unui bloc din Capitala

Un barbat a fost sub urmarire de Politia Capitalei dupa ce a agresat sexual patru copii. intamplarea a avut loc in liftul unui bloc din Sectorul 3. in seara de 10 iunie a. c. , Directia Generala de Politie.

Mall-urile din Capitala, incasari URIASE in 2014

Cele 16 centre comerciale din Bucuresti le-au adus proprietarilor peste 800 de milioane de lei din chirii platite de magazine si restaurante.

Mall-urile din Capitala, incasari uriase in 2014: Este o agora a societatii, un mod de viata

Centrele comerciale din Bucuresti au avut si anul trecut incasari foarte mari. Cele 16 mall-uri le-au adus proprietarilor peste 800 de milioane de lei din chirii platite de magazine si restaurante. Peste doua.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )