Libnet.ro
UNICEF

17:00

Concluzie socanta: saracia si somajul, mai importante pentru locuitorii din Apuseni decat otravirea mediului

Adevărul Adevărul,
Concluzie socanta: saracia si somajul, mai importante pentru locuitorii din Apuseni decat otravirea mediului

Un studiu realizat de Facultatea de Stiinta si Ingineria Mediului din cadrul Universitatii Babes-Bolyai Cluj-Napoca privind perceptia poluarii in randul comunitatilor din Apuseni releva cateva concluzii interesante. continuă pe Adevărul

Ministru al Justitiei si nu prea: Stelian Ion si-a delegat cele mai importante atributii secretarului de stat Alexandru Dimitriu, fost partener de la casa de avocatura Piperea Asociatii

Stelian Ion USR), ministrul Justitiei, si-a delegat cele mai importante atributii noului secretar de stat Alexandru Dimitriu PLUS). Dimitriu a devenit cunoscut opiniei publice dupa ce a fost ispita Cosminei.

Calendar ortodox iunie 2021. Cele mai importante sarbatori crestine din aceasta luna

In calendarul ortodox al lunii iunie 2021 sunt cinci sarbatori de cruce rosie si cinci sarbatori de cruce neagra. Sarbatorile de cruce rosie sunt: Inaltarea Domnului Ziua Eroilor; Sfantul Mucenic Timotei, episcopul Prusei, Pogorarea Sfantului Duh Cincizecimea sau Rusaliile), Lunea Sfantului Duh; Nasterea Sfantului Ioan Botezatorul si Sfintii Apostoli Petru si Pavel, iar cele .

RCA 2021 s-a schimbat. Vesti extrem de importante pentru soferi: cine ii va despagubi de azi

Potrivit Guvernului Romaniei, soferii vor avea o surpriza cand vor afla ca RCA s-a schimbat. Guvernarea pregateste o Ordonanta de Urgenta care va modifica regulile asigurarilor. Soferii vor fi despagubiti dintr-o cu totul alta parte. Afla ce s-a schimbat la asigurarea RCA in Ordonanta de Urgenta pregatita de catre Guvern, sunt prevazute anumite schimbari cu .

Calendar ortodox mai 2021. Cele mai importante sarbatori crestine din aceasta luna

In calendarul crestin ortodox din luna mai 2021 sunt 3 sarbatori de cruce rosie si patru sarbatori de cruce neagra. Afla si tu care sunt acestea si ce trebuie sa stii. in luna mai pica Pastele 2021. Calendar ortodox mai 2021 Prima sarbatoare de cruce rosie este invierea Domnului Sfintele Pasti); Aducerea moastelor Sfantului Atanasie .

Cele mai importante trenduri din 2021 in marketing digital: Cum se vor promova firmele pe Google, Facebook, Instagram, LinkedIn sau TikTok

In urma unui an 2020 plin de provocari, in care comportamentul consumatorilor s-a schimbat la nivel global ca urmare a pandemiei de Covid-19, iar piata online a inregistrat cresteri semnificative, trendurile din 2021 in marketing digital se concentreaza pe continut video, creativitate, automatizari, dar si pe testare si adaptare pentru rezultate performante, arata analiza unei agentii de performance marketing.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2321 seconds )